Bedava Minecraft server sitesi onerisi

Extez61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo T450s Thinkpad
Bedava sunucuda biri varken asla kapanmayacak. Ücretsiz. RAM vs. fark etmez az veya fazla olsun. Paper 1.8.8 kurabileceğim ve içine bilgisayardan plugin yükleyebileceğim (yani jar doyasını kendim atacağım) veya Hypixel TNT plugini kurabileceğim bir site istiyorum. Ve kendi PC'in ile server aç derseniz ben dışında başkası giremiyor, neden bilmiyorum.

Aternos ve skymc olmaz Aternos Hypixel TNT desteklemiyor ve içine istediğim plugini PC'den yükleyemiyorum. Skymc de aslında mükemmel ama hem sıra uzun sürüyor ve 60dk süre var.

Uzun anlattığım için üzgünüm ama ancak böyle anlatabilirim.

Kendi Server'ını kur bilgisayarın güçlüyse, playit.gg ile IP işini halledebilirsin.

Geçenlerde hamachi ile kurdu arkadaşım, gayette güzel oynadık. Başka şeylerle uğraşma. İzlediği videoyu atayım sen de izle sonra bak keyfine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosyayı indirdikten sonra hata alıyorsan, Java sürümün eskidir. Eski Java'yı bilgisayardan silmekle falan hiçbir şeyle uğraşmadan Google'a JDK 22 yaz, "oracle" isimli siteden yeni Java sürümünü Windows'u seçip "x64 Installer" kısmından indir, sorun çözülecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı