Bedava Online oyun onerisi

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, PC aldım icin param kalmadı ondan oyun onerisi arıyorum. Ücretsiz FPS olur hiklaye olur oyun onerilerine acıgım Steam ve Epic Games olsa cok iyi olur.

Valorant bence eğlenceli bir oyun hile konusundada diğer oyunlardan daha az diye biliyorum bir de kendi favori oyunum bfme 2'yi oynamayı deneyebilirsin her daim favorim olmaya devam eden bir oyun.

Öncelikle merhaba, PC aldım icin param kalmadı ondan oyun onerisi arıyorum. Ücretsiz FPS olur hiklaye olur oyun onerilerine acıgım Steam ve Epic Games olsa cok iyi olur.
Team Fortress 2

Düşmanınızın bile mahalledeki dostunuz gibi davrandığı bir oyun. İrite edici rekabet temasından çok, keyfi güzel oynamayı seviyorsanız en iyi FPS oyunu.

Valorant zaten oynuyorum ama artık Valorant CS sıkıldım.
Warframe, Path of Exile tarzında RPG oyunlara dalabilirsiniz birde. İyi bir soluk getirir.
Hikayeli olarak ise Cry of Fear var.

Soapbox World ise yarış oyunu.
DC Universe Online, DC evreninde Metin 2 gibi düşünün. Flash ile binadan binaya uçmak çok zevkli.

112 Operator
Path of Exile
Once Human
Palia

olabilir. Ama önerim Amazon Prime üyeliği satın alarak bir sürü oyunu ücretsiz alabilirsiniz. Aralarında gerçekten güzel oyunlar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı