E efegergerpc Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 38 6 Ekim 2024 #1 Ben bilgisayarıma Valorant indirmek istiyorum ama yeterli yer yok. Ben de bedava bilgisayarda yer kaplamayacak bir disk istiyorum var mıdır?
Ben bilgisayarıma Valorant indirmek istiyorum ama yeterli yer yok. Ben de bedava bilgisayarda yer kaplamayacak bir disk istiyorum var mıdır?
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.900 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Ekim 2024 #2 efegergerpc dedi: Ben bilgisayarıma Valorant indirmek istiyorum ama yeterli yer yok. Ben de bedava bilgisayarda yer kaplamayacak bir disk istiyorum var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ne demek istiyorsun dostum?
efegergerpc dedi: Ben bilgisayarıma Valorant indirmek istiyorum ama yeterli yer yok. Ben de bedava bilgisayarda yer kaplamayacak bir disk istiyorum var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ne demek istiyorsun dostum?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 6 Ekim 2024 #3 Anlamadım para ödemeden depolama mi arttırmak istiyorsunuz?
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.431 Çözümler 19 6 Ekim 2024 #4 Düşündürücü bir sual. Bedava hard disk. Bilemedim.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #5 Hocam bulabilirseniz bana da ram indirir misiniz (!!)
mordecai008 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 1.527 6 Ekim 2024 #6 efegergerpc dedi: Ben bilgisayarıma Valorant indirmek istiyorum ama yeterli yer yok. Ben de bedava bilgisayarda yer kaplamayacak bir disk istiyorum var mıdır? Genişletmek için tıkla... DownloadMoreRAM.com - CloudRAM 2.0 ram indirin hocam 8 den 16 yapın valorantı da kaldırır...
efegergerpc dedi: Ben bilgisayarıma Valorant indirmek istiyorum ama yeterli yer yok. Ben de bedava bilgisayarda yer kaplamayacak bir disk istiyorum var mıdır? Genişletmek için tıkla... DownloadMoreRAM.com - CloudRAM 2.0 ram indirin hocam 8 den 16 yapın valorantı da kaldırır...
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.370 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 6 Ekim 2024 #7 Hocam bilgisayarinizdaki dosyaları silin beyninizin B diskine yukleyin. Boş kalan yere de Valo atarsınız.
Hocam bilgisayarinizdaki dosyaları silin beyninizin B diskine yukleyin. Boş kalan yere de Valo atarsınız.
E efegergerpc Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 38 6 Ekim 2024 #8 Turkish Delight dedi: Ne demek istiyorsun dostum? Genişletmek için tıkla... Yani bir bulut depolama gibi ama içine oyun kurulacak yani harici disk gibi. maraushi dedi: Anlamadım para ödemeden depolama mi arttırmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. VP67 dedi: Düşündürücü bir sual. Bedava hard disk. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Yani bir bulut depolama gibi ama içine oyun kurulacak yani harici disk gibi.
Turkish Delight dedi: Ne demek istiyorsun dostum? Genişletmek için tıkla... Yani bir bulut depolama gibi ama içine oyun kurulacak yani harici disk gibi. maraushi dedi: Anlamadım para ödemeden depolama mi arttırmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. VP67 dedi: Düşündürücü bir sual. Bedava hard disk. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Yani bir bulut depolama gibi ama içine oyun kurulacak yani harici disk gibi.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 6 Ekim 2024 #9 Dijital bir diskten bahsediyorsan maalesef dostum. Senin dediğin şey "virüssüz RTX 4080 indir" demekle aynı şey.
Dijital bir diskten bahsediyorsan maalesef dostum. Senin dediğin şey "virüssüz RTX 4080 indir" demekle aynı şey.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 6 Ekim 2024 #10 Öyle bir imkanın yok. Mecbur alacaksın ekstra depolama ya da bazı şeyleri silmen gerekecek. Ya da kampanyalı 2 TB sanal hard disk seçeneğimize yıllık 100 TL ile sahip olabilirsiniz detaylı bilgi için 0543.. (!)
Öyle bir imkanın yok. Mecbur alacaksın ekstra depolama ya da bazı şeyleri silmen gerekecek. Ya da kampanyalı 2 TB sanal hard disk seçeneğimize yıllık 100 TL ile sahip olabilirsiniz detaylı bilgi için 0543.. (!)