E efegergerpc Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 38 6 Ekim 2024 #11 Bazinga Physicist dedi: Dijital bir diskten bahsediyorsan maalesef dostum. Senin dediğin şey "virüssüz RTX 4080 indir" demekle aynı şey. Genişletmek için tıkla... Dijital olmasa da olur mesela cloudmounter uygulaması gibi ama o 15 GB veriyor o yetmez ki.
Bazinga Physicist dedi: Dijital bir diskten bahsediyorsan maalesef dostum. Senin dediğin şey "virüssüz RTX 4080 indir" demekle aynı şey. Genişletmek için tıkla... Dijital olmasa da olur mesela cloudmounter uygulaması gibi ama o 15 GB veriyor o yetmez ki.
R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 6 Ekim 2024 #12 Düşünce güzel ama pratikte maalesef böyle bir şey henüz mümkün değil.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #13 efegergerpc dedi: Dijital olmasa da olur mesela cloudmounter uygulaması gibi ama o 15 GB veriyor o yetmez ki. Genişletmek için tıkla... Şuan elindeki depolamada kaç gb boş yer var ki?
efegergerpc dedi: Dijital olmasa da olur mesela cloudmounter uygulaması gibi ama o 15 GB veriyor o yetmez ki. Genişletmek için tıkla... Şuan elindeki depolamada kaç gb boş yer var ki?
E efegergerpc Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 38 6 Ekim 2024 #14 VarBişiler dedi: Şu an elindeki depolamada kaç GB boş yer var ki? Genişletmek için tıkla... 29 GB.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #15 İnternette Valo için 20-25 gb yer kaplar diyor. Birde o 15 gb alanıda kullanırsan sistem daha rahat çalışacaktır. Gereksiz şeyler varsada onlarıda sil bilgisayarından. Depolomayı öyle milimi milimne kullanma.
İnternette Valo için 20-25 gb yer kaplar diyor. Birde o 15 gb alanıda kullanırsan sistem daha rahat çalışacaktır. Gereksiz şeyler varsada onlarıda sil bilgisayarından. Depolomayı öyle milimi milimne kullanma.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 6 Ekim 2024 #16 efegergerpc dedi: Dijital olmasa da olur mesela cloudmounter uygulaması gibi ama o 15 GB veriyor o yetmez ki. Genişletmek için tıkla... Yani buluta yüklediğin dosyalarla oyun oynayabileceğini düşünmüyorum, eğer oynanıyorsa da bilmiyorum. Ama oynanmaz bence.
efegergerpc dedi: Dijital olmasa da olur mesela cloudmounter uygulaması gibi ama o 15 GB veriyor o yetmez ki. Genişletmek için tıkla... Yani buluta yüklediğin dosyalarla oyun oynayabileceğini düşünmüyorum, eğer oynanıyorsa da bilmiyorum. Ama oynanmaz bence.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #17 Bazinga Physicist dedi: Yani buluta yüklediğin dosyalarla oyun oynayabileceğini düşünmüyorum, eğer oynanıyorsa da bilmiyorum. Ama oynanmaz bence. Genişletmek için tıkla... Oynamaktan çok elinde fotoğraf/video varsa onları buluta yükleyebilir.
Bazinga Physicist dedi: Yani buluta yüklediğin dosyalarla oyun oynayabileceğini düşünmüyorum, eğer oynanıyorsa da bilmiyorum. Ama oynanmaz bence. Genişletmek için tıkla... Oynamaktan çok elinde fotoğraf/video varsa onları buluta yükleyebilir.