Gokhan1903fn Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 24 15 Ocak 2021 #1 İki tane indirim kuponu Steam için ben oynamam bu oyunları ama boşa gitmesin diye isteyene bedava vereceğim. İsteyen yazsın. Dosya Ekleri Screenshot_20210115-012845~2.png 374,1 KB · Görüntüleme: 79 Screenshot_20210115-012824~2.png 389,7 KB · Görüntüleme: 73
İki tane indirim kuponu Steam için ben oynamam bu oyunları ama boşa gitmesin diye isteyene bedava vereceğim. İsteyen yazsın.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 479 15 Ocak 2021 #2 Gokhan1903fn dedi: İki tane indirim kuponu Steam için ben oynamam bu oyunları ama boşa gitmesin diye isteyene bedava vereceğim. İsteyen yazsın. Genişletmek için tıkla... Ben istemiyorum ama oyunu verirken verdiğiniz kişinin hesabında o oyun olmasın yoksa boşa gitmiş olur.
Gokhan1903fn dedi: İki tane indirim kuponu Steam için ben oynamam bu oyunları ama boşa gitmesin diye isteyene bedava vereceğim. İsteyen yazsın. Genişletmek için tıkla... Ben istemiyorum ama oyunu verirken verdiğiniz kişinin hesabında o oyun olmasın yoksa boşa gitmiş olur.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 15 Ocak 2021 #3 Hocam şu an gece olduğu için az kişi vardır. Sabah mesaj kısmının yanında bulunan öne çıkar özelliğini kullanırsanız daha mantıklı olur.
Hocam şu an gece olduğu için az kişi vardır. Sabah mesaj kısmının yanında bulunan öne çıkar özelliğini kullanırsanız daha mantıklı olur.
Dart_Maul Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 314 Çözümler 3 15 Ocak 2021 #4 Gokhan1903fn dedi: İki tane indirim kuponu Steam için ben oynamam bu oyunları ama boşa gitmesin diye isteyene bedava vereceğim. İsteyen yazsın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim için değerlendirebilirim eğer vermek istersen ben alırım.
Gokhan1903fn dedi: İki tane indirim kuponu Steam için ben oynamam bu oyunları ama boşa gitmesin diye isteyene bedava vereceğim. İsteyen yazsın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim için değerlendirebilirim eğer vermek istersen ben alırım.
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #5 Gokhan1903fn dedi: İki tane indirim kuponu Steam için ben oynamam bu oyunları ama boşa gitmesin diye isteyene bedava vereceğim. İsteyen yazsın. Genişletmek için tıkla... Bana Atar mısın? Doğum günümden önce paramı alırasm alırım. Steam Topluluğu :: MaryØ (steamcommunity.com) Ancak kullanamaya da bilirim.
Gokhan1903fn dedi: İki tane indirim kuponu Steam için ben oynamam bu oyunları ama boşa gitmesin diye isteyene bedava vereceğim. İsteyen yazsın. Genişletmek için tıkla... Bana Atar mısın? Doğum günümden önce paramı alırasm alırım. Steam Topluluğu :: MaryØ (steamcommunity.com) Ancak kullanamaya da bilirim.
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #6 House Flipper koduna tabiyim. Steam : Steam Community :: daZZ1e
Gokhan1903fn Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 24 15 Ocak 2021 #7 Dart_Maul dedi: Kardeşim için değerlendirebilirim eğer vermek istersen ben alırım. Genişletmek için tıkla... Hangisini istiyorsunuz ? Maryo dedi: Bana Atar mısın? Doğum günümden önce paramı alırasm alırım. Steam Topluluğu :: MaryØ (steamcommunity.com) Ancak kullanamaya da bilirim. Genişletmek için tıkla... Hangisini istiyorsunuz ? KralYolu dedi: House Flipper koduna tabiyim. Steam : Steam Community :: daZZ1e Genişletmek için tıkla... Hocam önce isteyenlere vereyim almazlarsa yollarım .
Dart_Maul dedi: Kardeşim için değerlendirebilirim eğer vermek istersen ben alırım. Genişletmek için tıkla... Hangisini istiyorsunuz ? Maryo dedi: Bana Atar mısın? Doğum günümden önce paramı alırasm alırım. Steam Topluluğu :: MaryØ (steamcommunity.com) Ancak kullanamaya da bilirim. Genişletmek için tıkla... Hangisini istiyorsunuz ? KralYolu dedi: House Flipper koduna tabiyim. Steam : Steam Community :: daZZ1e Genişletmek için tıkla... Hocam önce isteyenlere vereyim almazlarsa yollarım .
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #8 Gokhan1903fn dedi: Hangisini istiyorsunuz ? Hangisini istiyorsunuz ? Hocam önce isteyenlere vereyim almazlarsa yollarım . Genişletmek için tıkla... House Fliper. Steam Topluluğu :: MaryØ (steamcommunity.com)
Gokhan1903fn dedi: Hangisini istiyorsunuz ? Hangisini istiyorsunuz ? Hocam önce isteyenlere vereyim almazlarsa yollarım . Genişletmek için tıkla... House Fliper. Steam Topluluğu :: MaryØ (steamcommunity.com)
Gokhan1903fn Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 24 15 Ocak 2021 #9 Burdaki ismim ile aynı kabul et atarım. Arkadaşlar on rusty trails kuponunu hala kimse istemedi oyun 21 lira 5,25 e düşüyor . Bu arada eğer oyunu alamazsan sende benim gibi böyle birine ver senin nasibin değilse başkasının olsun Maryo dedi: House Fliper. Steam Topluluğu :: MaryØ (steamcommunity.com) Genişletmek için tıkla...
Burdaki ismim ile aynı kabul et atarım. Arkadaşlar on rusty trails kuponunu hala kimse istemedi oyun 21 lira 5,25 e düşüyor . Bu arada eğer oyunu alamazsan sende benim gibi böyle birine ver senin nasibin değilse başkasının olsun Maryo dedi: House Fliper. Steam Topluluğu :: MaryØ (steamcommunity.com) Genişletmek için tıkla...
Dart_Maul Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 314 Çözümler 3 17 Ocak 2021 #10 Gokhan1903fn dedi: Hangisini istiyorsunuz ? Hangisini istiyorsunuz ? Hocam önce isteyenlere vereyim almazlarsa yollarım . Genişletmek için tıkla... Hocam house flipper oyununu kardeşim için istiyorum uygun görürsen alırım ben oyunu
Gokhan1903fn dedi: Hangisini istiyorsunuz ? Hangisini istiyorsunuz ? Hocam önce isteyenlere vereyim almazlarsa yollarım . Genişletmek için tıkla... Hocam house flipper oyununu kardeşim için istiyorum uygun görürsen alırım ben oyunu