Konu hiçbir zaman Steam Link'i olmadı zaten Steam linkinden bir şey olmaz, arkadaş diyordu ya ETS 2 bedava oluyor mu diye bedava indirme linki işte. Forum kurallarından bahsetmemin sebebide buydu ama yeterince anlatamadım sanırım.
Konu hiçbir zaman Steam Link'i olmadı zaten Steam linkinden bir şey olmaz, arkadaş diyordu ya ETS 2 bedava oluyor mu diye bedava indirme linki işte. Forum kurallarından bahsetmemin sebebi de buydu ama yeterince anlatamadım sanırım.
He yani kaçak bedava indirme linki diye bir şey yok hocam şu FitGirl'dir dido dur güvenmeyi o sitelere lütfen hayatımda bir kere satışı olmayan bir oyun indirdim oradan pişman oldum virüsler onlar bunlar.
He yani kaçak bedava indirme linki diye bir şey yok hocam şu FitGirl'dir dido dur güvenmeyi o sitelere lütfen hayatımda bir kere satışı olmayan bir oyun indirdim oradan pişman oldum virüsler onlar bunlar.
Dido mu konudan çok bilginiz olmadığı belli hocam doğru düzgün indirmediyseniz, sitelerden rastgele reklamlara tıkladıysanız tabii virüs yersiniz ama kaç kere doğru düzgün indirdim ve bir virüslede karşılaşmadım siz ne virüslerinden bahsediyorsunuz.