foxhound Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 80 Makaleler 1 Yer dev/sda/1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Coder 2 Ekim 2021 #11 Infinityfree'yi ben de öneririm. Ücretsiz bir şekilde ssl setifikası da alabiliyorsunuz.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Ekim 2021 #12 BEFOR dedi: Belirli bir fiyat var mıdır? Veya ücretsiz bir şekilde işimi görebilecek şekilde yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne sitesi kuracaksınız onu söyleyin.
BEFOR dedi: Belirli bir fiyat var mıdır? Veya ücretsiz bir şekilde işimi görebilecek şekilde yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne sitesi kuracaksınız onu söyleyin.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 2 Ekim 2021 #13 BEFOR dedi: Belirli bir fiyat var mıdır? Veya ücretsiz bir şekilde işimi görebilecek şekilde yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... WordPress.com uzantısı ile ücretsiz şekilde bazı özellikler kısıtlı kullanabilirsin. Bu arada @naberinnaberi 'in dediği gibi kuracağınız site ne olacak? Ona göre öneri yapalım.
BEFOR dedi: Belirli bir fiyat var mıdır? Veya ücretsiz bir şekilde işimi görebilecek şekilde yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... WordPress.com uzantısı ile ücretsiz şekilde bazı özellikler kısıtlı kullanabilirsin. Bu arada @naberinnaberi 'in dediği gibi kuracağınız site ne olacak? Ona göre öneri yapalım.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Ekim 2021 #14 Ecmel dedi: Olur da gerek yok. Eğer programlama bilgin yoksa; Wordpress daha iyi olur senin açından. Wix, Wordpress'in çakmasından öte bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Wix ile yapılmış bir sürü site gördüm fakat içinde rezillikten başka bir şey yoktu wordpress sitelere baktığımda harika şeyler ortaya çıkıyor.
Ecmel dedi: Olur da gerek yok. Eğer programlama bilgin yoksa; Wordpress daha iyi olur senin açından. Wix, Wordpress'in çakmasından öte bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Wix ile yapılmış bir sürü site gördüm fakat içinde rezillikten başka bir şey yoktu wordpress sitelere baktığımda harika şeyler ortaya çıkıyor.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 2 Ekim 2021 #15 naberinnaberi dedi: Wix ile yapılmış bir sürü site gördüm fakat içinde rezillikten başka bir şey yoktu Wordpress sitelere baktığımda harika şeyler ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bana göre ikisine de gerek yok ama illa kullanılacaksa Wordpress kullanılmalı.
naberinnaberi dedi: Wix ile yapılmış bir sürü site gördüm fakat içinde rezillikten başka bir şey yoktu Wordpress sitelere baktığımda harika şeyler ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bana göre ikisine de gerek yok ama illa kullanılacaksa Wordpress kullanılmalı.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Ekim 2021 #16 Ecmel dedi: Bana göre ikisine de gerek yok ama illa kullanılacaksa Wordpress kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... Bu araçlar yazılım bilgisi olmayanlar için zaten kodlama bilen biri hiç birine bakmaz gider kendi elle yapar.
Ecmel dedi: Bana göre ikisine de gerek yok ama illa kullanılacaksa Wordpress kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... Bu araçlar yazılım bilgisi olmayanlar için zaten kodlama bilen biri hiç birine bakmaz gider kendi elle yapar.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 2 Ekim 2021 #17 @389072
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.508 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 2 Ekim 2021 #18 İBEX_0709 dedi: @389072 Genişletmek için tıkla... Efendim?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Ekim 2021 #19 389072 dedi: Efendim? Genişletmek için tıkla... Doğruları tükürmen lazım o yüzden etiketledi galiba.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 2 Ekim 2021 #20 @Ecmel hocam haklısınız ancak genelde AdSense'den ve Google motorlarından spam yiyen domain uzantıları söyledikleriniz. Diğer servisler de çok göze hitap eden kaliteli reklamlar göstermiyor.
@Ecmel hocam haklısınız ancak genelde AdSense'den ve Google motorlarından spam yiyen domain uzantıları söyledikleriniz. Diğer servisler de çok göze hitap eden kaliteli reklamlar göstermiyor.