Lance Dance Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar internette oyun puanları biriktirerek bedava oyun alınabiliyormuş diye duydum Gta 5 , FarCry 4 veya Battlefield 4 tarzında oyunlar almak istiyorum bana bu oyunların olabileceği bir site önerirmisiniz ?
Merhaba arkadaşlar internette oyun puanları biriktirerek bedava oyun alınabiliyormuş diye duydum Gta 5 , FarCry 4 veya Battlefield 4 tarzında oyunlar almak istiyorum bana bu oyunların olabileceği bir site önerirmisiniz ?
Nateorite Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #2 PC için Gamekit var ama Steam Ve Origin'i bilmiyorum. Düzenleme : Yeni baktım Gamekit ' te Steam kodları varmış.
PC için Gamekit var ama Steam Ve Origin'i bilmiyorum. Düzenleme : Yeni baktım Gamekit ' te Steam kodları varmış.
Lance Dance Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #3 Bu sitede Gta 5 de veriyorlar mı ?
Nateorite Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #4 O kadar geniş içerikli değil ama oyunlar için multiplayerde kodlar falan veriyorlar. Birkaç oyunun steam kodu var görebildiğim kadarıyla
O kadar geniş içerikli değil ama oyunlar için multiplayerde kodlar falan veriyorlar. Birkaç oyunun steam kodu var görebildiğim kadarıyla