balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.346 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Böyle bir şey mümkün müdür? Deneme sürümü vs. veren yerler var mıdır? Yok ise en ucuz nereden alırım?
Böyle bir şey mümkün müdür? Deneme sürümü vs. veren yerler var mıdır? Yok ise en ucuz nereden alırım?
4 429106 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 542 Makaleler 10 Çözümler 4 1 Ekim 2023 #2 AWS'ye uye olup 1 ay kadar free tier EC2 instance'i calistirabilirsin. Makina'nin specleri baya kotu ama basit isler icin falan yeterli olur.
AWS'ye uye olup 1 ay kadar free tier EC2 instance'i calistirabilirsin. Makina'nin specleri baya kotu ama basit isler icin falan yeterli olur.
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 Öğrenciysen Google veriyordu sanırım 1 ay. Bakabilirsin.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 1 Ekim 2023 #4 balkann dedi: Böyle bir şey mümkün müdür? Deneme sürümü vs. veren yerler var mıdır? Yok ise en ucuz nereden alırım? Genişletmek için tıkla... en iyisi keyubu galiba. 65 liraya 4 cekirdek xeon veriyor.
balkann dedi: Böyle bir şey mümkün müdür? Deneme sürümü vs. veren yerler var mıdır? Yok ise en ucuz nereden alırım? Genişletmek için tıkla... en iyisi keyubu galiba. 65 liraya 4 cekirdek xeon veriyor.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.346 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 GumrukMemuru dedi: En iyisi Keyubu galiba. 65 liraya 4 cekirdek Xeon veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.5MB'lık bir exe dosyası çalıştıracağım 40TL'ye buldum en düşük şu ana kadar.
GumrukMemuru dedi: En iyisi Keyubu galiba. 65 liraya 4 cekirdek Xeon veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.5MB'lık bir exe dosyası çalıştıracağım 40TL'ye buldum en düşük şu ana kadar.
Sheqo Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #6 Kamateradan telefon numarası yeniledikçe bedava alabilirsin ben 3 ay öyle kullandım 4. ayda tespit edip banladılar ama. Ayrıca sunucuları oldukça iyi.
Kamateradan telefon numarası yeniledikçe bedava alabilirsin ben 3 ay öyle kullandım 4. ayda tespit edip banladılar ama. Ayrıca sunucuları oldukça iyi.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.346 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #7 Sheqo dedi: Kamateradan telefon numarası yeniledikçe bedava alabilirsin ben 3 ay öyle kullandım 4. ayda tespit edip banladılar ama. Ayrıca sunucuları oldukça iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ön ödemeli kart kabul etmiyorlarmış yarın bir büyüğümün kredi kartı ile deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Sheqo dedi: Kamateradan telefon numarası yeniledikçe bedava alabilirsin ben 3 ay öyle kullandım 4. ayda tespit edip banladılar ama. Ayrıca sunucuları oldukça iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ön ödemeli kart kabul etmiyorlarmış yarın bir büyüğümün kredi kartı ile deneyeceğim. Teşekkür ederim.