Bedava verilecek Volibear kostümünü nasıl alabilirim?

ZiLan

Hectopat
Öncelikle herkese iyi günler. Volibear'ı açalı 2 ay olmasına rağmen halen kostüm verilmedi, sitesinde volibearı açanlara bedava verilecek yazıyor ama anlamadım, bu durumda olan başka biri var mı veya nasıl alabilirim yardımcı olacak var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

O kostümü sadece bu yamadan önce volibear alan hesaplar için geliyor diye biliyorum TR'deki hesaplarımda voli olmadığı için kostümü gelmedi ama westteki hesabım da voli vardı oraya direkt geldi kostüm.

O kostümü sadece bu yamadan önce volibear alan hesaplar için geliyor diye biliyorum TR'deki hesaplarımda voli olmadığı için kostümü gelmedi ama westteki hesabım da voli vardı oraya direkt geldi kostüm.
Bana gelmedi, oturum kapatıp açtım sonra geldi.

Edit yazını okumamıştım direkt yazmıştım 2 ay önce almışsın ama gelmemiş gerçekten ilginç Riot saçmalamaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…