Çözüldü Bedava verilen bir modeli başka bir oyunda kullanmak yasal mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eymnto

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir oyun için bedava dağıtılan bir mod indirdim ve bu modu Blender.blend dosyası haline getirip meshini kullanmak istiyorum başka bir oyunda. Şimdi mod zaten bedava dağıtılmış bu yasal oluyor mu?

Çözüm
Merhaba, ben bir oyun için bedava dağıtılan bir mod indirdim ve bu modu Blender.blend dosyası haline getirip meshini kullanmak istiyorum başka bir oyunda. Şimdi mod zaten bedava dağıtılmış bu yasal oluyor mu?
Evet kullanabilirsin. Ancak lisansını kontrol etmelisin. Bazı lisanslar değiştirip kullanmana bazıları da olduğu gibi kullanmana izin veriyor.
Evet kullanabilirsin. Ancak lisansını kontrol etmelisin. Bazı lisanslar değiştirip kullanmana bazıları da olduğu gibi kullanmana izin veriyor.

Çözüm
Tamamdır teşekkürler ikinize de.

Lisansı nereden kontrol edeceğim dosyada lisans die bir dosya yok.
Rica ederim. Dosyada olmaz zaten indirdiğin yerde yazmalı. İnternetten arat lisans türünü. Açıklamaları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı