SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 19 Ocak 2022 #1 Hocalarim arkadas Nitro atti ve oncekinde gercekten aktiflesti ve serverine Boost sartiyla atiyor. Yine atıyor diyor sorun cikmaz degil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2022
Hocalarim arkadas Nitro atti ve oncekinde gercekten aktiflesti ve serverine Boost sartiyla atiyor. Yine atıyor diyor sorun cikmaz degil mi?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 19 Ocak 2022 #2 Çıkmaz. İsterseniz arkadaşınızın hesabını verebilirsiniz
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #3 Çıkmaz. O arkadaşın Discordu'nu bana verebilir misin, hiç öylesine.
3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 19 Ocak 2022 #4 Herixa dedi: Çıkmaz. İsterseniz arkadaşınızın hesabını verebilirsiniz Genişletmek için tıkla...
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 19 Ocak 2022 #5 Çıkacağını sanmıyorum. Girilen kredi kartı sizinki olmasın da. En kötü ihtimal hesabınız askıya alınır ki daha önce bu sebepten ne duydum ne gördüm.
Çıkacağını sanmıyorum. Girilen kredi kartı sizinki olmasın da. En kötü ihtimal hesabınız askıya alınır ki daha önce bu sebepten ne duydum ne gördüm.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 19 Ocak 2022 #6 Çalıntı kredi kartı kokusu geliyor.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.520 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 19 Ocak 2022 #7 SteelSeries uygulaması ücretsiz Nitro veriyordu. Bir sürü hesap açıp millete dağıtıyor olabilir. Sıkıntı çıkmaz.
SteelSeries uygulaması ücretsiz Nitro veriyordu. Bir sürü hesap açıp millete dağıtıyor olabilir. Sıkıntı çıkmaz.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Ocak 2022 #8 SouSage dedi: Hocalarim arkadas Nitro atti ve oncekinde gercekten aktiflesti ve serverine Boost sartiyla atiyor. Yine atıyor diyor sorun cikmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Verilen Nitro 3 ay ise sorun çıkmaz muhtemelen SteelSeries üzerinden alınan ücretsiz Nitro. 1 ay ise sorun çıkabilir muhtemelen CC ile alıyorlardır.
SouSage dedi: Hocalarim arkadas Nitro atti ve oncekinde gercekten aktiflesti ve serverine Boost sartiyla atiyor. Yine atıyor diyor sorun cikmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Verilen Nitro 3 ay ise sorun çıkmaz muhtemelen SteelSeries üzerinden alınan ücretsiz Nitro. 1 ay ise sorun çıkabilir muhtemelen CC ile alıyorlardır.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 19 Ocak 2022 #9 ItsAllGoodman dedi: Çalıntı kredi kartı kokusu geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayir. Ecmel dedi: Çıkacağını sanmıyorum. Girilen kredi kartı sizinki olmasın da. en kötü ihtimal hesabınız askıya alınır ki daha önce bu sebepten ne duydum ne gördüm. Genişletmek için tıkla... Benimki degil direk hediyeyle verildi atildi. Xantern dedi: SteelSeries uygulaması ücretsiz Nitro veriyordu. Bir sürü hesap açıp millete dağıtıyor olabilir. Sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... SS'nin degil direk kendisi atti oyle programlardaki bedava seyleri alip atmiyor.
ItsAllGoodman dedi: Çalıntı kredi kartı kokusu geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayir. Ecmel dedi: Çıkacağını sanmıyorum. Girilen kredi kartı sizinki olmasın da. en kötü ihtimal hesabınız askıya alınır ki daha önce bu sebepten ne duydum ne gördüm. Genişletmek için tıkla... Benimki degil direk hediyeyle verildi atildi. Xantern dedi: SteelSeries uygulaması ücretsiz Nitro veriyordu. Bir sürü hesap açıp millete dağıtıyor olabilir. Sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... SS'nin degil direk kendisi atti oyle programlardaki bedava seyleri alip atmiyor.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 19 Ocak 2022 #10 SouSage dedi: Benimki degil direk hediyeyle verildi atildi. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, merak etmeyin.
SouSage dedi: Benimki degil direk hediyeyle verildi atildi. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, merak etmeyin.