Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.670 Çözümler 26 1 Haziran 2025 #1 Merhaba, annemin okulu için öğrencilerin fotoğraflarıni video haline getirip editlemek gerekiyor. Bunun için bilgisayara uygulama arıyorum ücretsiz şekilde.
Merhaba, annemin okulu için öğrencilerin fotoğraflarıni video haline getirip editlemek gerekiyor. Bunun için bilgisayara uygulama arıyorum ücretsiz şekilde.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Haziran 2025 #2 Microsoft'un kendi programı olan Clipchamp ya da açık kaynaklı olan Kdenlive ile yapmayı deneyebilirsiniz.
Microsoft'un kendi programı olan Clipchamp ya da açık kaynaklı olan Kdenlive ile yapmayı deneyebilirsiniz.
K kevkeb Decapat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Microsoft'un kendi programı olan Clipchamp'ya da açık kaynaklı olan Kdenlive ile yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet benim de aklıma aynısı geldi güzel programdır bakabilirsiniz.
Sakuya Izayoi dedi: Microsoft'un kendi programı olan Clipchamp'ya da açık kaynaklı olan Kdenlive ile yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet benim de aklıma aynısı geldi güzel programdır bakabilirsiniz.
Fimbulwinter0 Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 850 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Microsoft'un kendi programı olan Clipchamp ya da açık kaynaklı olan Kdenlive ile yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok basit program arayüzü de temiz işinizi görür evet
Sakuya Izayoi dedi: Microsoft'un kendi programı olan Clipchamp ya da açık kaynaklı olan Kdenlive ile yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok basit program arayüzü de temiz işinizi görür evet
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.202 Çözümler 98 1 Haziran 2025 #5 Davinci'de iş görecektir.