kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 28 Mayıs 2022 #11 Her hafta sonu dolandırıcılar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Her hafta sonu dolandırıcılar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #12 Sco_rpion dedi: Arkadaşlar hesabın storysinde gördüm bedava VP veriyoruz diye dolandırıcı olma ihtimali var mı? Eki Görüntüle 1402033 Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı phishing (otlatma) saldırısı yapıyorlar size bedavadan kimse size bir şey vermez.
Sco_rpion dedi: Arkadaşlar hesabın storysinde gördüm bedava VP veriyoruz diye dolandırıcı olma ihtimali var mı? Eki Görüntüle 1402033 Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı phishing (otlatma) saldırısı yapıyorlar size bedavadan kimse size bir şey vermez.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 28 Mayıs 2022 #13 "Eğer bir şey ücretsizse, ürün sizsiniz" sözünü biliyorsanız zaten inanmazsınız bence.
B BorakanT Decapat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #14 iKayraOnur dedi: Numaranızı verdikten sonra kod isteyebilirler, riskli bir yol. İnandırıcı gelmedi, TempNumber tarzı bir site numarası verip tepkisine bakın. Genişletmek için tıkla... Temp sitelerindeki numaralar Voip olduğu için kullandıkları şeyde muhtemelen çalışmayacaktır. Sco_rpion dedi: Arkadaşlar hesabın storysinde gördüm bedava VP veriyoruz diye dolandırıcı olma ihtimali var mı? Eki Görüntüle 1402033 Genişletmek için tıkla... Hocam yolda size bedava VP diye USB bellek verseler onu bile mi takacaksınız?
iKayraOnur dedi: Numaranızı verdikten sonra kod isteyebilirler, riskli bir yol. İnandırıcı gelmedi, TempNumber tarzı bir site numarası verip tepkisine bakın. Genişletmek için tıkla... Temp sitelerindeki numaralar Voip olduğu için kullandıkları şeyde muhtemelen çalışmayacaktır. Sco_rpion dedi: Arkadaşlar hesabın storysinde gördüm bedava VP veriyoruz diye dolandırıcı olma ihtimali var mı? Eki Görüntüle 1402033 Genişletmek için tıkla... Hocam yolda size bedava VP diye USB bellek verseler onu bile mi takacaksınız?
S stresli Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #15 Bir şeye abone ediyor. Sonra aboneliğinizi iptal ediyor. Soruyu komik buldum. Tabii ki dolandırıcı.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 28 Mayıs 2022 #16 Hocam benim de elimde böyle bir şey var. Bundan sıkıldım. Siz bana T.C kimlik no, adres, kredi kartının arkalı önlü NET fotoğrafları ve gmail hesabınız (şifre dahil) ayrıca telefon IMEI'sini gönderin. Size direkt aktarım ile vereceğim. Yapma.
Hocam benim de elimde böyle bir şey var. Bundan sıkıldım. Siz bana T.C kimlik no, adres, kredi kartının arkalı önlü NET fotoğrafları ve gmail hesabınız (şifre dahil) ayrıca telefon IMEI'sini gönderin. Size direkt aktarım ile vereceğim. Yapma.
Sco_rpion Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Los Santos Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yancı 28 Mayıs 2022 #17 Hikayesinde bu da var.
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 28 Mayıs 2022 #18 Dolandırıcı inanmayın.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #19 Evet diyorsun sonra faturan git gide artıyor. Fatura sınırına kadar gidiyor benim 300 dü o kadar alabildiler.
Evet diyorsun sonra faturan git gide artıyor. Fatura sınırına kadar gidiyor benim 300 dü o kadar alabildiler.
Sco_rpion Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Los Santos Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yancı 28 Mayıs 2022 #20 Ya ben açık bulduk yazınca bazıları denemiştir diye attım buraya meraktan yani.