Bir konu üzerinde YouTube kanalı açmak istiyorum. Ve bu podcast olacak bunun için de ben konuşurken arkada AI resimler olmasını istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz "sınırsız" şekilde "ücretsiz" AI resim çizdirebileceğim site var mı?
Bir konu üzerinde YouTube kanalı açmak istiyorum. Ve bu podcast olacak bunun için de ben konuşurken arkada AI resimler olmasını istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz "sınırsız" şekilde "ücretsiz" AI resim çizdirebileceğim site var mı?
Hocam ücretsiz var mı bilmiyorum fakat olanlarda çok iyi değil zaten. Madem bir işe başlayacaksınız bunu o işe yatırım gibi düşünün parasını vererek satın alın.
AI model sharing platform, online run models to generate image for free. Your can upload or download models, include Checkpoint, Embedding, ControlNet, LoRA. Also we offer some base model like Stable Diffusion 1.5 and XL to generate.
PixAI is an all-in-one AI art platform to generate and share your own anime characters, realistic portraits, wallpapers and assets with a huge selection of AI Models and styles.
pixai.art
Sınırsız değil ama ücretsiz sayılır. Günlük 10 bin puan veriyor. Resim üretirken gerekli ayarlamaları yaparsan minimum 200 puan harcıyorsun ve bayağı bir resim ürettirebiliyorsun. Ayrıca skalası bayağı geniş ve başarılı.