ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 9 Mayıs 2022 #1 Bedelli askerlik yapacağım bu hafta içerisinde işlemleri tamamlamam gerekiyor ve hiç bilgim yok süreci anlatabilir misiniz?
Bedelli askerlik yapacağım bu hafta içerisinde işlemleri tamamlamam gerekiyor ve hiç bilgim yok süreci anlatabilir misiniz?
simplified.erdem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 1.236 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #2 Bedelli askerlik süreci nasıl işliyor? Buyrun.
E EmreSs07 Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 118 11 Mayıs 2022 #3 Hocam bedelliye bu ay içerisinde başvurursak en yakın hangi tarihte gidebiliyoruz bilginiz var mı? Biraz araştırdım 2023 yılı mı en erken anlamadım.
Hocam bedelliye bu ay içerisinde başvurursak en yakın hangi tarihte gidebiliyoruz bilginiz var mı? Biraz araştırdım 2023 yılı mı en erken anlamadım.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 11 Mayıs 2022 #4 EmreSs07 dedi: Hocam bedelliye bu ay içerisinde başvurursak en yakın hangi tarihte gidebiliyoruz bilginiz var mı? Biraz araştırdım 2023 yılı mı en erken anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla parayı yatırdıktan 1 sene sonra gidiyorsun çevremdekilerin öyleydi en azından.
EmreSs07 dedi: Hocam bedelliye bu ay içerisinde başvurursak en yakın hangi tarihte gidebiliyoruz bilginiz var mı? Biraz araştırdım 2023 yılı mı en erken anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla parayı yatırdıktan 1 sene sonra gidiyorsun çevremdekilerin öyleydi en azından.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 15 Haziran 2022 #5 ElmalıGofret dedi: Bildiğim kadarıyla parayı yatırdıktan 1 sene sonra gidiyorsun çevremdekilerin öyleydi en azından. Genişletmek için tıkla... Parayı yatırdıktan sonraki süreç nasıl oluyor hocam?
ElmalıGofret dedi: Bildiğim kadarıyla parayı yatırdıktan 1 sene sonra gidiyorsun çevremdekilerin öyleydi en azından. Genişletmek için tıkla... Parayı yatırdıktan sonraki süreç nasıl oluyor hocam?