twixedd Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Yer Kocaeli/Kartepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar buradan sonra ne yapmam gerekiyor? Biri açıklığa kavuşturabilir mi? Konuyu biraz anlayabiliyor gibiyim. Fakat yine de size sorayım dedim. Dosya Ekleri 1701037146439.png 93,6 KB · Görüntüleme: 799 1701037220210.png 98,3 KB · Görüntüleme: 214
Arkadaşlar buradan sonra ne yapmam gerekiyor? Biri açıklığa kavuşturabilir mi? Konuyu biraz anlayabiliyor gibiyim. Fakat yine de size sorayım dedim.
B berkaydhizek Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 120 Çözümler 2 27 Kasım 2023 #2 twixedd dedi: Arkadaşlar buradan sonra ne yapmam gerekiyor? Biri açıklığa kavuşturabilir mi? Konuyu biraz anlayabiliyor gibiyim. Fakat yine de size sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptıktan sonra aile hekimize muayene olmaya gidiyorsunuz. Daha sonra başvuru sayfası açılıyor ve işlemlerinize oradan devam ediyorsunuz.
twixedd dedi: Arkadaşlar buradan sonra ne yapmam gerekiyor? Biri açıklığa kavuşturabilir mi? Konuyu biraz anlayabiliyor gibiyim. Fakat yine de size sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptıktan sonra aile hekimize muayene olmaya gidiyorsunuz. Daha sonra başvuru sayfası açılıyor ve işlemlerinize oradan devam ediyorsunuz.
twixedd Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Yer Kocaeli/Kartepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #3 berkaydhizek dedi: Başvuru yaptıktan sonra aile hekimize muayene olmaya gidiyorsunuz. Daha sonra başvuru sayfası açılıyor ve işlemlerinize oradan devam ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Buradan sonra ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri 1701089175536.png 21,1 KB · Görüntüleme: 195
berkaydhizek dedi: Başvuru yaptıktan sonra aile hekimize muayene olmaya gidiyorsunuz. Daha sonra başvuru sayfası açılıyor ve işlemlerinize oradan devam ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Buradan sonra ne yapmam gerekiyor?
B berkaydhizek Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 120 Çözümler 2 27 Kasım 2023 #4 twixedd dedi: Buradan sonra ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Aile hekiminde muayene oldun mu?
twixedd dedi: Buradan sonra ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Aile hekiminde muayene oldun mu?
twixedd Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Yer Kocaeli/Kartepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #5 berkaydhizek dedi: Aile hekiminde muayene oldun mu? Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam teşekkürler, muayene az önce sisteme düştü ve işlemler önümde.
berkaydhizek dedi: Aile hekiminde muayene oldun mu? Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam teşekkürler, muayene az önce sisteme düştü ve işlemler önümde.