Bugün okula gittim beden dersi vardı, hoca bir anda yanımıza geldi rahat-hazır ol falan yaptık bir anda hepimize "ördek yürüyüşü" yapın dedi, neyse ben sesimi falan çıkarmadım neyse yapmaya başladık 100 metre bir yerde karşıdan karşıya 3 kere ördek yürüyüşü yaptırdı falan her karşıya geçtiğimizde bizi orada durduruyordu. Şimdi de koşun diyordu. Neyse tek sıra geniş sıra alıştırmaları derken bu vicdansız kadın bizleri 2 ders boyunca Adana'nın o kavurucu insanı haşat eden sıcağında bekletti koşturttu hatta bir arkadaşamızın başı döndü bir arkadaş daha artık daha fazla dayanamayip ağladı.
Neyse bu merhametsiz kadın zilin çalmasına 5 dakika kala bizleri saldı en son ders ben okul koridorlarında aşağıya giderken bir anda yere düştüm. Kendime şaşırdın LAN ne oluyor falan diyorum kendime arkadaşların hadi kalk kalk mal mal şeyler yapma falan dediler neyse ben devam edeyim dedim. Abi eve gidene kadar 25-30 defa yere düştüm evime arkadaşlarım beni getirdi resmen ayaklarım kendimi kaldıramıyordu. Bugün işte hastaneye gittik daha yeni döndük mr tomografi falan çektirttik ayağımdaki lifler kopmuştu ama bu geri zekalı hoca ben ve sınıf arkadaşlarıma 18 ay sonra ilk beden dersimizde bu kadar ağır hareketler yaptırması falan abi hadi biraz ısındırma falan yaptırsan eyvallah abi ama ilk günden bu kadar ağır şeyler yaptırması küfür edeceğim sinirden artık.
Artı olarak tek sıra halindeyken yüzümden akan teri sildiğimden dolayı bana 2 defa ördek yürüyüşü yaptırdı.
Sizce ne yapmam gerek?