Lllleese Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Beden eğitimi öğretmeni olabilmek için sadece TYT'ye girmek yeterli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 7 Haziran 2024 #2 Lllleese dedi: Beden eğitimi öğretmeni olabilmek için sadece TYT'ye girmek yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Beden eğitimi öğretmenliği sadece BESYO'dan oluyor diye biliyorum. O da sanırsam eşit ağırlık. Bu yüzden hayır yeterli değil.
Lllleese dedi: Beden eğitimi öğretmeni olabilmek için sadece TYT'ye girmek yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Beden eğitimi öğretmenliği sadece BESYO'dan oluyor diye biliyorum. O da sanırsam eşit ağırlık. Bu yüzden hayır yeterli değil.
Lllleese Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 ketofilen dedi: Beden eğitimi öğretmenliği sadece BESYO'dan oluyor diye biliyorum. O da sanırsam eşit ağırlık. Bu yüzden hayır yeterli değil. Genişletmek için tıkla... Yani ayt yedemi girmem gerek
ketofilen dedi: Beden eğitimi öğretmenliği sadece BESYO'dan oluyor diye biliyorum. O da sanırsam eşit ağırlık. Bu yüzden hayır yeterli değil. Genişletmek için tıkla... Yani ayt yedemi girmem gerek