karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 16 Eylül 2023 #1 Dolap üzerinden 2. el kıyafetlere bakıyordum. Bazı ürünlerde L, XL yerine beden yazıyor. Bu beden neye göre belirleniyor?
Dolap üzerinden 2. el kıyafetlere bakıyordum. Bazı ürünlerde L, XL yerine beden yazıyor. Bu beden neye göre belirleniyor?
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 16 Eylül 2023 #2 Kıyafetin kalıbı?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.847 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 16 Eylül 2023 #3 Moderasyon ekibinden nefret ettiğini imzada belirtmesine rağmen konu bir şekilde onaylanmış
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 16 Eylül 2023 #4 Vücüt yapınıza göre belirleniyor. S small küçük m medium orta L large büyük diye değişiyor. Bunu daha basit yolla kendinizinkini öğrenmek için tişört veya başka kıyafetlerinize bakarak öğrenebilirsiniz.
Vücüt yapınıza göre belirleniyor. S small küçük m medium orta L large büyük diye değişiyor. Bunu daha basit yolla kendinizinkini öğrenmek için tişört veya başka kıyafetlerinize bakarak öğrenebilirsiniz.
7 712661 Picopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 123 16 Eylül 2023 #5 karul dedi: Dolap üzerinden 2. el kıyafetlere bakıyordum. Bazı ürünlerde L, XL yerine beden yazıyor. Bu beden neye göre belirleniyor? Genişletmek için tıkla... Beden Tablosu - Beden Ölçüleri - LC Waikiki Beden tablosu şimdi burada! Beden ölçüleri, S, M, L, XL ve XXL kaç beden sorularının cevabı LCW Beden tablosunda! Hemen tıkla! www.lcwaikiki.com (Firmadan firmaya değişiklik gösterebilir.)
karul dedi: Dolap üzerinden 2. el kıyafetlere bakıyordum. Bazı ürünlerde L, XL yerine beden yazıyor. Bu beden neye göre belirleniyor? Genişletmek için tıkla... Beden Tablosu - Beden Ölçüleri - LC Waikiki Beden tablosu şimdi burada! Beden ölçüleri, S, M, L, XL ve XXL kaç beden sorularının cevabı LCW Beden tablosunda! Hemen tıkla! www.lcwaikiki.com (Firmadan firmaya değişiklik gösterebilir.)
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.091 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 karul dedi: Dolap üzerinden 2. el kıyafetlere bakıyordum. Bazı ürünlerde L, XL yerine beden yazıyor. Bu beden neye göre belirleniyor? Genişletmek için tıkla... Kanka annen ile hiç LC Waikiki gitmedin mi?
karul dedi: Dolap üzerinden 2. el kıyafetlere bakıyordum. Bazı ürünlerde L, XL yerine beden yazıyor. Bu beden neye göre belirleniyor? Genişletmek için tıkla... Kanka annen ile hiç LC Waikiki gitmedin mi?