minik fare Centipat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 63 9 Haziran 2023 #1 Arkadaşım ile Minecraft oynamak istiyoruz fakat onun bilgisayarı yok. Bunun için böyle bir konu açtım. Arz ederim.
Arkadaşım ile Minecraft oynamak istiyoruz fakat onun bilgisayarı yok. Bunun için böyle bir konu açtım. Arz ederim.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 Evet, Bedrock sunucularında beraber oynayabilirsiniz.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.421 Çözümler 7 9 Haziran 2023 #3 Daha önce bir arkadaşımla aynı durumda oynadım. O telefondan, ben PC'den.
K KyHa Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 289 9 Haziran 2023 #4 minik fare dedi: Arkadaşım ile Minecraft oynamak istiyoruz fakat onun bilgisayarı yok. Bunun için böyle bir konu açtım. Arz ederim. Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz.
minik fare dedi: Arkadaşım ile Minecraft oynamak istiyoruz fakat onun bilgisayarı yok. Bunun için böyle bir konu açtım. Arz ederim. Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz.