Popstexe12 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 331 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #1 Merhaba, ben bir texture pack yaptım ve yayımlamak istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl yayınlayacağımı biliyorsanız veya nereden bilgi kaynağı alabileceğimi biliyorsanız lütfen yanıtlayın.
Merhaba, ben bir texture pack yaptım ve yayımlamak istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl yayınlayacağımı biliyorsanız veya nereden bilgi kaynağı alabileceğimi biliyorsanız lütfen yanıtlayın.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.459 Çözümler 5 13 Nisan 2022 #2 Hocam ben yaptığımda YouTube'da ve Discord sunucularında texture pack odalarında paylaşmıştım. Sizde öyle yapabilirsiniz.
Hocam ben yaptığımda YouTube'da ve Discord sunucularında texture pack odalarında paylaşmıştım. Sizde öyle yapabilirsiniz.
Popstexe12 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 331 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #3 Evou dedi: Hocam ben yaptığımda YouTube'da ve Discord sunucularında texture pack odalarında paylaşmıştım. Sizde öyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... saol ben direk internet sitesinde nasıl yayınlayacağımı sormuştum ama yine de saol Evou dedi: Hocam ben yaptığımda YouTube'da ve Discord sunucularında texture pack odalarında paylaşmıştım. Sizde öyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yine de teşekkürler
Evou dedi: Hocam ben yaptığımda YouTube'da ve Discord sunucularında texture pack odalarında paylaşmıştım. Sizde öyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... saol ben direk internet sitesinde nasıl yayınlayacağımı sormuştum ama yine de saol Evou dedi: Hocam ben yaptığımda YouTube'da ve Discord sunucularında texture pack odalarında paylaşmıştım. Sizde öyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yine de teşekkürler