Bee Network Kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.277
Makaleler
30
Aranızda Bee Network kullanan var mı? Bende 3 - 4 gündür kullanıyorum. An itibari ile 1M kullanıcıya ulaştı ve verdiği coin 0,8 iken 0,4'e düştü. Beklentileriniz nedir? Herhangi bir kaybım olmayacağı için kullanıyorum. Üstelik belli bir kullanıcıya ulaştığı zaman verdiği miktarın düşmesi biraz mantıklı bir hareket gibi geliyor. Eğer tam tersi olsaydı işte o zaman soğurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aranızda Bee Network kullanan var mı? Bende 3 - 4 gündür kullanıyorum. An itibari ile 1M kullanıcıya ulaştı ve verdiği coin 0,8 iken 0, 4'e düştü. Beklentileriniz nedir? Herhangi bir kaybım olmayacağı için kullanıyorum. Üstelik belli bir kullanıcıya ulaştığı zaman verdiği miktarın düşmesi biraz mantıklı bir hareket gibi geliyor. Eğer tam tersi olsaydı işte o zaman soğurdum.

Merhaba konuyla bağımsız olacak belki ama bee üyeliğimi Apple üzerinden yapmıştım ileride sorun yaşamamak adına şifremi doğru mu biliyorum diye bir çıkış yaptım ve yeniden giremedim Apple ile giriş yap seçeneğine hiç tıklanmıyor bile, Facebook ile giriş yap dediğimde önceki oluşturduğum kullanıcı adımı giriyorum bu ad kullanılmaktadır diyor yeniden nasıl giriş yapabilirim bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı