Bee Network

• Konuyu başlatan mertcz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 4.032

mertcz

Centipat
Yeni yeni oluşmaya başlayan dijital para birimi. Telefonunuza indirdiğiniz uygulamasını kayıt olduktan sonra tabiri caizse kazmaya başlıyorsunuz lakin telefonun internetini, bataryasını ve işlem gücünü kullanmadan yapıyor bu işi. Sadece 24 saatte bir uygulamaya girmeniz gerekiyor. Bir diğer önemli husus ise takım konusu. Takımınızdakilerin de sürekli aktif olması kazandığınız 'bee' miktarı için önemli. Bir şans vermeye değer gibi duruyor. Kaybedecek bir şey yok gibi gözüküyor.(Bu arada referans olmadan kayıt olunamıyor.)

İos
Android

Her yerde bunu görür oldum. Hiçbir işe yaramayacak ve insanları kullanarak bir şeyler kazanacaklar yine. Para birimleri davetiye ya da hype ile işlemez. Doğal bir talep ile değer kazanır. Bir karşılığı olmak zorundadır. Bunda öyle bir durum yok. Yani ben 1TL yatırır ve karşılında 1Bee(birimi salladım) alırsam onun bir değeri olur. Burada hayali bir satış var sadece. Herkes umutsuz bir şekilde ya tutarsa diye kendini kandırıyor şu an. Kendini kandırmak isteyenler buyursun. Gerçekler acıdır ama gerçek olan gerçektir.

Şimdilik kaybedecek bir şey yok gibi görünüyor. Görüntülediğimiz izinler kısmında hiçbir izin almamış lakin arkaplanda neler döner herhangi bir şey olur mu bir fikrim yok açıkçası.

Her yerde bunu görür oldum. Hiçbir işe yaramayacak ve insanları kullanarak bir şeyler kazanacaklar yine. Para birimleri davetiye ya da hype ile işlemez. Doğal bir talep ile değer kazanır. Bir karşılığı olmak zorundadır. Bunda öyle bir durum yok. Yani ben 1TL yatırır ve karşılında 1Bee(birimi salladım) alırsam onun bir değeri olur. Burada hayali bir satış var sadece. Herkes umutsuz bir şekilde ya tutarsa diye kendini kandırıyor şu an. Kendini kandırmak isteyenler buyursun. Gerçekler acıdır ama gerçek olan gerçektir.
Gereksiz çaba olur. Kaybedilecek şey bu, harcayacağı sürede YouTube üzerinden kaza videosu izleyen adam bile daha avantajlı.
Hocalarım o zaman hiç indirmeyeyim. Peki diyelim ben hesap oluşturdum biraz biriktirdim 5 yıl sonra aklıma gelse bu elimde olan sanal paralar işime yarar mı?

Hocalarım o zaman hiç indirmeyeyim. Peki diyelim ben hesap oluşturdum biraz biriktirdim 5 yıl sonra aklıma gelse bu elimde olan sanal paralar işime yarar mı?
Bir diğer sorun da o noktada. Sanal paraların da borsası var. İşlem göremeyen bir birimin ne değeri olur ne de takası.

Gereksiz çaba olur. Kaybedilecek şey bu, harcayacağı sürede YouTube üzerinden kaza videosu izleyen adam bile daha avantajlı.

24 saatte bir 10 saniyeliğine girip kazıyı başlatmak mı gereksiz çaba? Bitcoin'e de zamanında böyle denmiştir ve kaldı ki Bee Network Bitcoin gibi hiçbir çaba istemiyor, hiçbir giderin yok, para zaman hiçbir şey. Üst düzey donanım da gerektirmiyor. İleride sanal coin olayının neye evrileceğini kimse bilemez, belki de bu da değerlenecek, bence ileride keşke dememek için bir şans verilebilir. Çokta hızlı büyüyo, hedefleri 1 milyar kullanıcı. Tutmadı diyelim hiçbir zarar getirmez bana. Referans kodum: arsln90

Şu an indirdim. Sadece telefon numaramı ve bir tane referans kodu istedi ben de konu sahibinin referans kodunu yazdım şimdilik güzele benziyor fakat daha bu konularda yeni olduğum için neler yapılır bilmiyorum. sürekli girmemek işime gelir üstelik telefonu sömürmemesi güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı