BEELINK-MINIS12PRO vs KingnovyPC

Merhaba 2 sistem arasında kaldım. Daha iyi sistem önerecek varsa inceleyeceğim Max limitim 10.000TL şimdiden teşekkürler.

Hocam Kingnovy olan biraz daha iyi kağıt üstünde ama yurt dışından geliyormuş ve sepete ekleyip baktım herhangi bir gümrük ücreti çıkmıyor. 150 Euro üzeri bir ürün olduğu için sizi uğraştırır gümrük işlemleri, (150 Euro üzeri ürünler ticari ürün gümrük mevzuatıyla vergilendiriliyor, totalde ürün kadar da vergi çıkar, sonuçta diğerinin fiyatını geçer gibi.)

Arada devasa farklar olmadığı için bu iki üründen mantıklısı Türkiye'de satılanı almak gibi duruyor.

ABD'de tanıdığınız varsa oradan daha iyi cihaz getirtebilirsiniz.

Hocam kingnovy olan biraz daha iyi kağıt üstünde ama yurt dışından geliyormuş ve sepete ekleyip baktım herhangi bir gümrük ücreti çıkmıyor. 150 euro üzeri bir ürün olduğu için sizi uğraştırır gümrük işlemleri, (150 euro üzeri ürünler ticari ürün gümrük mevzuatıyla vergilendiriliyor, Total'de ürün kadar da vergi çıkar, sonuçta diğerinin fiyatını geçer gibi.)

Arada devasa farklar olmadığı için bu iki üründen mantıklısı Türkiye'de satılanı almak gibi duruyor.

ABD'de tanıdığınız varsa oradan daha iyi cihaz getirtebilirsiniz.

Önerebileceğin başka sistem var mı?

Türkiye içinde bir tavsiyem yok açıkçası, yurt dışından getirecek tanıdığınız varsa farklı modeller önerebilirim ama yoksa Beelink'in paylaştığınız modeli iyi. Donanım özellikleri size yetiyorsa fiyat olarak da iyi. Çok alternatif yok maalesef ülke içinde.

ABD'de bu konfigürasyon 151 Dolar (4400 TL) ama kargoyla getirtmeye kalksanız da vergilerle falan 7000-7500'lere ulaşacağı için Hepsiburada'daki fiyat makul.

Eee ne aldınız bir karar verdiniz mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı