Skadi28 Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 War Thunder'da begleitpanzerin l/70 topunda hangi mühimmatları seçmem gerekiyor? Dosya Ekleri Screenshot 2025-03-29 033359.png 347 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2025
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Mart 2025 #2 HE-VT ve patlayıcı içeriği olan APCBC. İkinci mermi kaldırılmış. O yüzden stok mermi ve HE-VT. Güzel bir aimle çok güzel uçak vurulabiliyor Begleitpanzer'le. Takip radarı yok ama. Son düzenleme: 29 Mart 2025
HE-VT ve patlayıcı içeriği olan APCBC. İkinci mermi kaldırılmış. O yüzden stok mermi ve HE-VT. Güzel bir aimle çok güzel uçak vurulabiliyor Begleitpanzer'le. Takip radarı yok ama.
Skadi28 Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 ItsAllGoodman dedi: He-vt ve patlayıcı içeriği olan apcbc. İkinci mermi kaldırılmış. O yüzden stok mermi ve he-vt. Güzel bir aimle çok güzel uçak vurulabiliyor begleitpanzer'le. Takip radarı yok ama. Genişletmek için tıkla... Kimyasal enerjili apcbc nerede diyordum bulamayınca sadece apcbc ile takılayım dedim.
ItsAllGoodman dedi: He-vt ve patlayıcı içeriği olan apcbc. İkinci mermi kaldırılmış. O yüzden stok mermi ve he-vt. Güzel bir aimle çok güzel uçak vurulabiliyor begleitpanzer'le. Takip radarı yok ama. Genişletmek için tıkla... Kimyasal enerjili apcbc nerede diyordum bulamayınca sadece apcbc ile takılayım dedim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 30 Mart 2025 #4 Skadi28 dedi: Kimyasal enerjili apcbc nerede diyordum bulamayınca sadece apcbc ile takılayım dedim. Genişletmek için tıkla... Kimyasal enerjili değil, içinde patlayıcı kapsül var. Çok güçlü olduğu için SAP ile değiştirilmiş.
Skadi28 dedi: Kimyasal enerjili apcbc nerede diyordum bulamayınca sadece apcbc ile takılayım dedim. Genişletmek için tıkla... Kimyasal enerjili değil, içinde patlayıcı kapsül var. Çok güçlü olduğu için SAP ile değiştirilmiş.