GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Bugün çıkan bu virüs sorunu Windows'taki yapay zeka ve toplu Windows güncellemesini yaptıktan sonra düzeldi. Çözüm arayan arkadaşlar için bilgilendirmek istedim. Kesin bir bilgi değil sadece yaşadığımı anlatmak istedim. Deneyerek görebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2022
Bugün çıkan bu virüs sorunu Windows'taki yapay zeka ve toplu Windows güncellemesini yaptıktan sonra düzeldi. Çözüm arayan arkadaşlar için bilgilendirmek istedim. Kesin bir bilgi değil sadece yaşadığımı anlatmak istedim. Deneyerek görebilirsiniz.
S Sawgent54 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 640 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Aynı problem bendede çıktı windows defendir sürekli virüs diye bu hatayı veriyor eylem olarak kaldır dedim şuanlık sıkıntı yok
Aynı problem bendede çıktı windows defendir sürekli virüs diye bu hatayı veriyor eylem olarak kaldır dedim şuanlık sıkıntı yok