tory_san Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #1 Beholder hayranıyım. Tüm DLC ve oyunları var. Şimdi tam Beholder 3 alacaktım ki Türkçe desteği yoktu. Yapan bir ekip varsa sormak istedim. İyi günler.
Beholder hayranıyım. Tüm DLC ve oyunları var. Şimdi tam Beholder 3 alacaktım ki Türkçe desteği yoktu. Yapan bir ekip varsa sormak istedim. İyi günler.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.118 Makaleler 2 Çözümler 28 28 Mart 2022 #2 Beholder 3'e resmi Türkçe Dil desteği gelecek. Beklemede kalın. Beholder 3 Türkçeleştirme Projesi (Resmi) (Archura Localisation Group) (Tamamlandı) | DonanımHaber Forum Archura Localisation Group, Beholder 3 Türkçe yamayı resmen yayınladı. Oyunun tüm metinlerini Türkçe'ye çevirerek daha sürükleyici bir deneyim sunuyor. Yamayı resmi web sitelerinden indirebilirsiniz. forum.donanimhaber.com
Beholder 3'e resmi Türkçe Dil desteği gelecek. Beklemede kalın. Beholder 3 Türkçeleştirme Projesi (Resmi) (Archura Localisation Group) (Tamamlandı) | DonanımHaber Forum Archura Localisation Group, Beholder 3 Türkçe yamayı resmen yayınladı. Oyunun tüm metinlerini Türkçe'ye çevirerek daha sürükleyici bir deneyim sunuyor. Yamayı resmi web sitelerinden indirebilirsiniz. forum.donanimhaber.com
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 28 Mart 2022 #3 Bir ay oldu beklemedeyim, umarım yaması çıkar.
tory_san Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #4 umarım çıkar bende beklyiorum ekibe iyi şanslar
ErROWN Decapat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #5 valla 5 ay oldu hatta 6 olucak hala beklemedeyiz.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 2 Eylül 2022 #6 ErROWN dedi: Valla 5 ay oldu hatta 6 olacak hâlâ beklemedeyiz. Genişletmek için tıkla... Çeviri yapan arkadaş tek kaldığı için yavaş ilerliyormuş.
ErROWN dedi: Valla 5 ay oldu hatta 6 olacak hâlâ beklemedeyiz. Genişletmek için tıkla... Çeviri yapan arkadaş tek kaldığı için yavaş ilerliyormuş.