Behringer BH470U Mikrofonlu Kulaklık Satın Aldım

Tamam, teşekkürler.
Önemli değil. Bir de ileride pedleri rahatsız edecek bulursanız, Dekoni ve Brainwavz gibi büyük şirketler bu kulaklık için güzel pedler yapıyor isterseniz Amazon'dan alabilirsiniz ileride. Ve ped değişerek sesini bile değiştirebilirsiniz.

Hocam nasıl kulaklık bu aralar ben de bakıyorum da, benim aradığım şey konforlu olması terletme falan yapıyor mu veya baskı yapıyor mu tavsiye eder misiniz?

Herhangi bir gelişme var mı hocam? Ben de bakınıyorum bu ara.

Herhangi bir gelişme var mı hocam? Ben de bakınıyorum bu ara.
Hocam selamlar, ürünü kullanmayı bırakalı yaklaşık 7 ay falan oldu, konfor konusunda benim kulaklarım için çok kötüydü ve ses kalitesi de pek iyi değildi açıkçası. Sonra Sharkoon B2 kullandım bir süre, ses kalitesi güzeldi ve mikrofon kalitesi mükemmeldi ancak konfor açısından sıkıntılıydı. Garantili 2.el Cooler Master MH650 aldım çok uygun bir fiyata, şu anda yaklaşık 3 aydır onu kullanıyorum.

Hocam nasıl kulaklık bu aralar ben de bakıyorum da, benim aradığım şey konforlu olması terletme falan yapıyor mu veya baskı yapıyor mu tavsiye eder misiniz?
Hocam bir üstteki arkadaşımıza verdiğim cevabı size de vermiş bulunayım :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…