Behringer C-1U alınır mı?

• Konuyu başlatan Weks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 4.321

Weks

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Arctis 5 kulaklığım bulunmakta fakat mikrofonu bana göre güzel değil. Zaten alırken iyi bir mikrofon için harici mikrofon almam gerektiğini söylediler. C-1U eski bir model fakat şuan da bile çoğu 300TL'lik mikrofonlardan daha iyi. Pop Filter+Sünger ile kullanacağım. Ses kısıklığı sorununu halledebileceğimi düşünüyorum. Eski bir model olması etkiler mi bilmiyorum. 300TL'ye alınır mı?

O fiyat aralığında önerebileceğim bir model yok. Zaten çoğu "kendin pişir, kendin ye" USB cihazları. Yayıncılık içinse USB mikrofonlar iş görür, yok enstrüman ve vokal kaydı işin içindeyse iyi bir mikrofon ve preamfi gerek.

O fiyat aralığında önerebileceğim bir model yok. Zaten çoğu "kendin pişir, kendin ye" USB cihazları. Yayıncılık içinse USB mikrofonlar iş görür, yok enstrüman ve vokal kaydı işin içindeyse iyi bir mikrofon ve preamfi gerek.
Yayın için iş görürse sıkıntı yok. Cevabınız için teşekkürler 😁

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı