bugrakuran Centipat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar. Hayırlı Akşamlar. Behringer C1 Kondenser mikrofonumu aynı marka UM2 ses kartına bağladığımda ve fantom gücü açık olduğu halde cızırtı geliyor. Size göre bunun sebebi ne olabilir? Saygılarımla.
Arkadaşlar. Hayırlı Akşamlar. Behringer C1 Kondenser mikrofonumu aynı marka UM2 ses kartına bağladığımda ve fantom gücü açık olduğu halde cızırtı geliyor. Size göre bunun sebebi ne olabilir? Saygılarımla.
iecetiner Femtopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #2 Merhaba aynı ürünlerle aynı problemi ben de yaşıyorum, çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS bugrakuran Centipat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #3 iecetiner dedi: Merhaba aynı ürünlerle aynı problemi ben de yaşıyorum, çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... XLR kablo olmadığı içinmiş.Onu aldım.Büyük ölçüde çözüldü. Artı 0 Eksi
iecetiner dedi: Merhaba aynı ürünlerle aynı problemi ben de yaşıyorum, çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... XLR kablo olmadığı içinmiş.Onu aldım.Büyük ölçüde çözüldü.
H heiwaaaaa Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Aralık 2022 #4 bugrakuran dedi: XLR kablo olmadığı içinmiş. Onu aldım. Büyük ölçüde çözüldü. Genişletmek için tıkla... XLR kablo dısında hangi girisi var C-1'in Artı 0 Eksi
bugrakuran dedi: XLR kablo olmadığı içinmiş. Onu aldım. Büyük ölçüde çözüldü. Genişletmek için tıkla... XLR kablo dısında hangi girisi var C-1'in