mamoaaa Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Selamlar Behringer C1u almak istiyorum ve bende Phantom Power var. Direkt bilgisayara mi bağlamak yoksa Phantom Power'e mi takmak mantıklı?
Selamlar Behringer C1u almak istiyorum ve bende Phantom Power var. Direkt bilgisayara mi bağlamak yoksa Phantom Power'e mi takmak mantıklı?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.645 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 19 Temmuz 2024 #2 C1U USB'li sürüm diye biliyorum. Direkt sisteme taksanız yeter.
mamoaaa Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 Merdt dedi: C1u USB'li sürüm diye biliyorum. Direkt sisteme taksanız yeter. Genişletmek için tıkla... Evet öyle olduğunu biliyorum ama Phantom Power'le daha iyi performans verir mi diye merak ettim.
Merdt dedi: C1u USB'li sürüm diye biliyorum. Direkt sisteme taksanız yeter. Genişletmek için tıkla... Evet öyle olduğunu biliyorum ama Phantom Power'le daha iyi performans verir mi diye merak ettim.