Behringer C1U vs Samson C01U

xloney

Hectopat
Forumlarda bu iki mikrofonu araştırdım. Çoğunluk Samson’dan yana fakat nedenini anlayamadım. Ses testi videolarına baktığımda da aralarında pek bir fark göremedim. Özellikle bir forumda gördüğüm “Behringer’e paranı kaptırma.” cümlesi dikkatimi çekti. Bu iki mikrofon arasında 160 TL fark var. Samson daha pahalı. Hangisini tercih etmeliyim? Neden? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Behringer C1 modeli dahil farklı markalard ve modellerde birçok mikrofon kullandım. Benim sana tavsiyem eğer çok çok profesyonel işlerde kullanmayacaksan Behringer C1U alman. Birçoğu Behringer hakkındaki kötü düşüncesini açıklayamıyor tamamen önyargı. Bence Samsona fazladan o kadar para vermeyin.

Gitar sesi, vokal sesi alması önemli benim için. Şart değil ama bu konu üzerinde de performansı iyi midir?

Gitar sesi, vokal sesi alması önemli benim için. Şart değil ama bu konu üzerinde de performansı iyi midir?
Hocam bu cihazı aldıktan sonra doğru bir pozisyon, doğru bir mixtaj ile güzel demolar çıkabilirsiniz. Ama tabii ki XLR bir mikrofon ve ses kartı almanız çok daha iyi olacaktır. Acele etmeyin derim mümkünse para biriktirip sabredip MXL 440 ve ayarı mikrofonlar ile hem daha uzun süreli hem daha kaliteli demolar kaydedebilirsiniz

Mxl Microphones 440 Stüdyo Kayıt Mikrofonu - n11.com

Bu ürünü diyorsunuz. USB bağlantısı yok sanırsam. Ek olarak ses kartı vs almak istemiyorum. Masaya bağlanan mikrofon tutucu ve mikrofon alacağım. Samson alırsam belki bütçesel olarak sorun olabilir. Behringer c1u ile mikrofon tutucu aldığımda maddi olarak daha düşük tutuyor fiyatı.

Eğer bütçeniz bu kadarsa zaten çok bir seçenek yok hocam. M-Audio Vocal Studio önerecektim ama çok arttı fiyatlar 2 seneye falan kıyasla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…