Behringer UM2 Ses Kartı Nasıl kullanılır?

ben seslendirme yapmak için kullanıyorum behringer um2 yi. Uygulama olarak da Audacity var onun kullanıyorum laptopta. Şimdiye kadar hiç bir sorunum yoktu 4 gündür mikrofon sesi sadece soldan kaydediyor. Driver yükselim sildim kaç kere, auda yerine başka uygulama kullanayım dedim sonuç yine aynı. Allah aşkına bilenler yardım etsin yoksa duvara çarpıp kıracam az kaldı. Kaç gündür uğraştım uğraştım olmadı bıktım yahu. Sesi niye soldan kaydeder ki?

Ses kartınızı bilgisayarınıza bağlayıp çeşitli uygulamalar sayesinde amfi simulasyonları ile gitarınızı çalacaksınız. Ses kartının kullanımında hiç zorluk yok. Bir kere ayarlayıp daha sonra pek ellemezsiniz. Asıl tonu ayarlayacağınız yer Guitar Rig , Bias FX ve benzeri programlar. Gitarı ses kartına gitar jakı ile amfiye takar gibi takıyorsunuz. Programı açıp istediğiniz tonu ayarlıyorsunuz. Tabi programlar bir tık karmaşık gelebilir.
Kral bende um2 kullanıyorum seslendirme için. Mikrofon sürekli soldan kaydediyor sesi. Uygulamaları sildim yükledim, um2 nin driverini sildim yükledim ama düzelmedi. Sen biliyor musun sorunun nedenini? Mikrofon soldan kaydediyor dinleyince sağdan sesim gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı