Behzat Ç. - "Cinayet ben oldum"

Makaleler
51
Akbaba'nın bu bölümdeki oyunculuğu, bir Türk dizisinde izleyebileceğiniz en iyi oyunculuklardan birisi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
3 dakika önce izledim ve şimdi @hadwiger'in paylaşması iyi bir tesadüf oldu.

Yeni sezondan bu sahneye küçük bir atıfı da ben bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam harbi mükemmelmiş.
Spoiler kutusunda olayın ne olduğunu vs anlatır mısınız? Merak ettim.

Hocam harbi mükemmelmiş.

Behzat 2. bölümde bir suçluyu vuruyor ondan dolayı soruşturma başlatılıyor behzatın adına bundan dolayı herkese teker teker soruyorlar behzatın ne yaptığını Akbaba'nın söylemesinin nedeni kendisi lise terk ve komiser yardımcısı yani işten atılabilmesi olası olduğu için

Hocam harbi mükemmelmiş.
Behzat Amir kızını kaybettikten sonra biraz kafayı yediği için, kelepçelenmiş bir şüpheliyi ateş ederek öldürüyor. Daha sonra olayı araştırması için bir müfettiş atanıyor. Olay yerinde Behzat ile beraber olan diğer polisler Behzat'ın meslekten atılmaması için önceden plan yapıp müfettişe olayı farklı şekilde anlatıyorlar. Ancak müfettiş Akbaba'yı meslekten atmak ile tehdit edince gerçekleri anlatıyor. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Akbaba lise mezunu olduğu için meslekten atılması diğerlerine göre çok daha muhtemel.

Hocam dizinin ismi ne? Güzelmiş.
Behzat haksız değil mi? Kelepçeli şüpheliyi vurdu diyorsunuz. Suçlu da değil şüpheli.

Hocam dizinin ismi ne? Güzelmiş.
Behzat haksız değil mi? Kelepçeli şüpheliyi vurdu diyorsunuz. Suçlu da değil şüpheli.
Dizinin adı Behzat Ç.

Dizide şahıs adam öldürürken suçüstü yakalansa da, kelepçeli olan bir şahsı vurduğu için Behzat suçlu durumda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…