winnfps Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #11 Blacanka dedi: Puhu TV'ye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Reklamlar yüzünden izleyemiyorum. Emre020 dedi: En iyisi YouTube sanırım 40tan sonrası Türkiye'de açılmıyor VPN ile izlersin. Genişletmek için tıkla... YouTube'da VPN ile girince izlendiğini bilmiyordum bakarım teşekkürler.
Blacanka dedi: Puhu TV'ye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Reklamlar yüzünden izleyemiyorum. Emre020 dedi: En iyisi YouTube sanırım 40tan sonrası Türkiye'de açılmıyor VPN ile izlersin. Genişletmek için tıkla... YouTube'da VPN ile girince izlendiğini bilmiyordum bakarım teşekkürler.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 13 Ağustos 2023 #12 winnfps dedi: Reklamlar yüzünden izleyemiyorum. YouTube'da VPN ile girince izlendiğini bilmiyordum bakarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kalitesi düşük ama, 480p. Kötü gelebilir. Puhu TV AdGuard'ya da uBlock Origin ile sorun çıkarmaması lazım.
winnfps dedi: Reklamlar yüzünden izleyemiyorum. YouTube'da VPN ile girince izlendiğini bilmiyordum bakarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kalitesi düşük ama, 480p. Kötü gelebilir. Puhu TV AdGuard'ya da uBlock Origin ile sorun çıkarmaması lazım.
winnfps Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #13 510095 dedi: Kalitesi düşük ama, 480p. Kötü gelebilir. Puhu TV AdGuard'ya da uBlock Origin ile sorun çıkarmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Telefonda AdGuard adblocker falan kullanamıyorum.
510095 dedi: Kalitesi düşük ama, 480p. Kötü gelebilir. Puhu TV AdGuard'ya da uBlock Origin ile sorun çıkarmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Telefonda AdGuard adblocker falan kullanamıyorum.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.016 Çözümler 27 Yer Adana 13 Ağustos 2023 #14 winnfps dedi: Merhaba, behzat ç. Dizisini izlemek istiyorum fakat düzgün bir platform bulamıyorum. Puhu TV'den izliyordum ama çok fazla reklam olduğu için izlenmez hale geldi. Bana izleyebileceğim (ücretsiz olur ise daha iyi) bir platform önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tvdiziler. winnfps dedi: Reklamlar yüzünden izleyemiyorum. YouTube'da VPN ile girince izlendiğini bilmiyordum bakarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... YouTube'da aşırı kesintili bölümler 30 40 dakikası olmuyor.
winnfps dedi: Merhaba, behzat ç. Dizisini izlemek istiyorum fakat düzgün bir platform bulamıyorum. Puhu TV'den izliyordum ama çok fazla reklam olduğu için izlenmez hale geldi. Bana izleyebileceğim (ücretsiz olur ise daha iyi) bir platform önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tvdiziler. winnfps dedi: Reklamlar yüzünden izleyemiyorum. YouTube'da VPN ile girince izlendiğini bilmiyordum bakarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... YouTube'da aşırı kesintili bölümler 30 40 dakikası olmuyor.
Arjhin Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 312 Çözümler 2 13 Ağustos 2023 #15 Android telefonunuz varsa İnatBox uygulamasında olabilir, bir bakabilirsiniz. Tarayıcıdan indireceksiniz ama, Playstore'da yok.
Android telefonunuz varsa İnatBox uygulamasında olabilir, bir bakabilirsiniz. Tarayıcıdan indireceksiniz ama, Playstore'da yok.
winnfps Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #16 izoo dedi: Tvdiziler. YouTube'da aşırı kesintili bölümler 30 40 dakikası olmuyor. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler. YouTube'u eledim o zaman. Arjhin dedi: Android telefonunuz varsa inatbox uygulamasında olabilir, bir bakabilirsiniz. Tarayıcıdan indireceksiniz ama, Play Store'da yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
izoo dedi: Tvdiziler. YouTube'da aşırı kesintili bölümler 30 40 dakikası olmuyor. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler. YouTube'u eledim o zaman. Arjhin dedi: Android telefonunuz varsa inatbox uygulamasında olabilir, bir bakabilirsiniz. Tarayıcıdan indireceksiniz ama, Play Store'da yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.