beIN Connect ile TV'den maç izlenir mi?

JoKER_06

Hectopat
Normal beIN sports uydulu paketleri cok pahali. Aylik 210 lira ve 540 lira canak parasi istiyor bu yuzden onu alamiyorum. Biraz arastirdim 65 liraya buldum. beIN Connect ile telefon PC tabletten izlenir yaziyor, +10 lira ile TV'den izleme secenegi var. Bu gercek mi yani 75 lira verip uydu kurulumu vs. olmadan akilli TV ile izleyebiliyor muyum Süper Lig'i?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hala kullanıyorum çünkü. TV yayını ve connect mevcut. Karşılaştırma yaptığımda maksimum 10 saniye etkiliyor. 2 dakika nerede oldu hiç görmedim. Kaçak yayınlarda bile 1 dakika geriden geliyor.
Telefonda maçkolik yüklüydü 18 Mart TS-Rizespor maçını izliyordum uygulamadan, 3 penaltı verilmişti Rize'ye maçkolik bildirimi attıktan 2 dakika sonra pozisyon gerçekleşiyordu. Dediğim gibi bence yoğunlukla alakalı bir durum bu.

Ben hala kullanıyorum çünkü. TV yayını ve connect mevcut. Karşılaştırma yaptığımda maksimum 10 saniye etkiliyor. 2 dakika nerede oldu hiç görmedim. Kaçak yayınlarda bile 1 dakika geriden geliyor.

Derbilerde vs. maçlarda donma geriden gelme oluyor mu öyle olacaksa kaçak siteden de izlenir paraya değicekse almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı