beIN Connect nasıl iptal edilir?

Arkadaşlar aylık 300 diyordu ama 3500 TL çekti iptal etmek istiyorum ben bunu nasıl edebilirim?
Aylık 300 ama sezonluk olarak satılıyor paketler ve o kadar çekmesi normal. Hepsini toplam çekip her ay kartına bölüyor. Yani 300 veriyim 1 ay izleyim sonra izlemem diye bir şey yok. Müşteri hizmetlerinin sana istediğin cevabı verebileceğini düşünmüyorum hocam.

Aylık 300 ama sezonluk olarak satılıyor paketler ve o kadar çekmesi normal. Hepsini toplam çekip her ay kartına bölüyor. Yani 300 vereyim 1 ay izleyim sonra izlemem diye bir şey yok. Müşteri hizmetlerinin sana istediğin cevabı verebileceğini düşünmüyorum hocam.

Direk iptal etsek para iadesi olmuyor mu hocam.

Direk iptal etsek para iadesi olmuyor mu hocam.
Malesef hocam. Benim bildiğim olmuyor. Aldın, bitti. İptal etsen bile o üyelik bitene kadar kullanmak zorundasın diye biliyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp yine de bilgi almanda fayda var. İnşallah iade yaparlar, az bir paradan bahsetmiyoruz.

Banka kartiyla mi alim yaptiniz?

Aynen hocam normal 12 ay taksiti işaretledim ama direk 3600 çekti.

Maalesef hocam. Benim bildiğim olmuyor. Aldın, bitti. İptal etsen bile o üyelik bitene kadar kullanmak zorundasın diye biliyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp yine de bilgi almanda fayda var. İnşallah iade yaparlar, az bir paradan bahsetmiyoruz.

14 gün içerisinde cayma falan diyor hocam destek hattında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı