beIN Connect ve Tod'da aynı anda PC ve televizyonda izlemek mümkün mü?

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
İkisi anladığım kadarıyla aynı ama Tod'da uydu olmayanlar kullanıyormuş galiba. Birincisi çoğu maçı izlediğim için almak istiyorum ama aynı anda PC ve televizyondan hangisinde izleyebilirim? Tod'da yokmuş galiba ama BeIN'de var mı onu merak ediyorum.
İkincisi yayın olarak herkes sıkıntı diyor ama başka nereden izleyebilirim ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
TOD kullanıyorum aynı anda hem PC hem TV denedim biraz süre geçince yayından atıyor ama tekrar giriyon 7-8dk izliyon atmadan. Her seferinde 10sn gir çık yaparak 7-8dk izleyebiliyorsun TOD üzerinde.

Ben digiturk uzerinden beinconnect aldım. Tod alacaktım ama fiyatı 250TL'den 330TL'ye yükselttikleri için diğer taraftan aldım. Sorunuza gelecek olursak; her ikisi de aynı sayılır. Her ikisinde de uydu yerel kanalları var. Her ikisini de pc ve tv'den izleyebilirsiniz. (Sanıyorum tod üyeliğinde smart tv'den izlemek isterseniz +40 tl veriyorsunuz) Uygulamalari mevcut, ister browser üzerinden isterseniz uygulamaları üzerinden izleyebilirsiniz. Eğer ilk üyeliğiniz olacaksa, digiturk üzerinden alın aylık 280TL. Premier lig felan da var.

Aslında aynı anda izlenebiliyor mu çünkü olmuyor yazıyordu ama.
Bir maçı PC'den mesela diğerini TV'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…