KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Yarın Galatasaray-Beşiktaş maçı var bunun için 1 aylık paket alacağım nereden alabilirim?
letraax3 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7320U Apu Sistem Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2024 #2 Çok önermem ama İtemsatış'dan hesap alın.
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 27 Ekim 2024 #3 KEPAP06 dedi: Yarın Galatasaray-Beşiktaş maçı var bunun için 1 aylık paket alacağım nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... beIN Connect veya TOD TV alabilirsiniz hocam.
KEPAP06 dedi: Yarın Galatasaray-Beşiktaş maçı var bunun için 1 aylık paket alacağım nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... beIN Connect veya TOD TV alabilirsiniz hocam.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Ekim 2024 #4 Aylık TOD var ama 620 TL yapmışlar fiyatı...
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ekim 2024 #5 Lee Yubin dedi: Aylık TOD var ama 620 TL yapmışlar fiyatı... Genişletmek için tıkla... Baktılar millet yavaştan TOD’a kayıyor hemen yapıştırmışlar paraya bak. İlla gidip yıllık Digiturk alacaksın.
Lee Yubin dedi: Aylık TOD var ama 620 TL yapmışlar fiyatı... Genişletmek için tıkla... Baktılar millet yavaştan TOD’a kayıyor hemen yapıştırmışlar paraya bak. İlla gidip yıllık Digiturk alacaksın.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #6 Lee Yubin dedi: Aylık tod var ama 620 TL yapmışlar fiyatı... Genişletmek için tıkla... Ucuzu yok mu 1 maç için pahalı geldi. letraax3 dedi: Çok önermem ama İtemsatış'dan hesap alın. Genişletmek için tıkla... Maçı izletirmi.
Lee Yubin dedi: Aylık tod var ama 620 TL yapmışlar fiyatı... Genişletmek için tıkla... Ucuzu yok mu 1 maç için pahalı geldi. letraax3 dedi: Çok önermem ama İtemsatış'dan hesap alın. Genişletmek için tıkla... Maçı izletirmi.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Ekim 2024 #7 Keremmss dedi: Baktılar millet yavaştan TOD’a kayıyor hemen yapıştırmışlar paraya bak. İlla gidip yıllık Digiturk alacaksın. Genişletmek için tıkla... Sezonluk alsınlar diye öyle yapıyorlar... KEPAP06 dedi: Ucuzu yok mu 1 maç için pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... Maçlık paket var mı bilmiyorum, göremedim. Kafede falan izlemek daha uygun olur. Gerçekten çok pahalı.
Keremmss dedi: Baktılar millet yavaştan TOD’a kayıyor hemen yapıştırmışlar paraya bak. İlla gidip yıllık Digiturk alacaksın. Genişletmek için tıkla... Sezonluk alsınlar diye öyle yapıyorlar... KEPAP06 dedi: Ucuzu yok mu 1 maç için pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... Maçlık paket var mı bilmiyorum, göremedim. Kafede falan izlemek daha uygun olur. Gerçekten çok pahalı.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.282 Makaleler 3 Çözümler 13 27 Ekim 2024 #8 @KEPAP06 Başka çare yok gibi, en mantıklısı dışarıda bir yerde izlemen.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #9 Lee Yubin dedi: Sezonluk alsınlar diye öyle yapıyorlar... Maçlık paket var mı bilmiyorum, göremedim. Kafede falan izlemek daha uygun olur. Gerçekten çok pahalı. Genişletmek için tıkla... İtem satış neoluyor arkadaşın dediği. Lee Yubin dedi: Sezonluk alsınlar diye öyle yapıyorlar... Maçlık paket var mı bilmiyorum, göremedim. Kafede falan izlemek daha uygun olur. Gerçekten çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Sezonluk taraftar paketini alsam 1 ay sonra iptal olmaz mı?
Lee Yubin dedi: Sezonluk alsınlar diye öyle yapıyorlar... Maçlık paket var mı bilmiyorum, göremedim. Kafede falan izlemek daha uygun olur. Gerçekten çok pahalı. Genişletmek için tıkla... İtem satış neoluyor arkadaşın dediği. Lee Yubin dedi: Sezonluk alsınlar diye öyle yapıyorlar... Maçlık paket var mı bilmiyorum, göremedim. Kafede falan izlemek daha uygun olur. Gerçekten çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Sezonluk taraftar paketini alsam 1 ay sonra iptal olmaz mı?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Ekim 2024 #10 KEPAP06 dedi: Sezonluk taraftar paketini alsam 1 ay sonra iptal olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O öyle olmuyor maalesef. Bir ürünü 10 taksitle almışsınız gibi 10 takside bölüyorlar ödemeyi. Ama iptal ederseniz kalan taksitler iptal olmuyor. Ödemeye devam. Sezonluk taahhüt yani.
KEPAP06 dedi: Sezonluk taraftar paketini alsam 1 ay sonra iptal olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O öyle olmuyor maalesef. Bir ürünü 10 taksitle almışsınız gibi 10 takside bölüyorlar ödemeyi. Ama iptal ederseniz kalan taksitler iptal olmuyor. Ödemeye devam. Sezonluk taahhüt yani.