Burada var görünüyor ama çalışıyor mu? Bilmiyorum.
Not: İlgili sitedeki yama mı? Yoksa korsana giriyor mu? Onu da bilmiyorum. Eğer sosyal kurallarına aykırılık varsa lütfen bildiriniz.
Burada var görünüyor ama çalışıyor mu? Bilmiyorum.
Not: İlgili sitedeki yama mı? Yoksa korsana giriyor mu? Onu da bilmiyorum. Eğer sosyal kurallarına aykırılık varsa lütfen bildiriniz.
Arkadaşlar üstte belirtilen siteden oyunu gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Korsan işinde de şöyle bir olay var. Yapımcı (Dr. Pinkcake diye hatırlıyorum.) oyunu steam üzerinden yalnızca destek toplamak için yayımladığını açıklamıştı. O sitede de bununla alakalı bir yazı olması lazımdı. Gayet güvenilir ve Türkçe altyazılı şekilde oyunu indirebilirsiniz. Güzel oyundur, sınav senem bittiği zaman 3. Sezona başlamayı planlıyorum.
Arkadaşlar üstte belirtilen siteden oyunu gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Korsan işinde de şöyle bir olay var. Yapımcı (Dr. Pinkcake diye hatırlıyorum.) Oyunu Steam üzerinden yalnızca destek toplamak için yayımladığını açıklamıştı. O sitede de bununla alakalı bir yazı olması lazımdı. Gayet güvenilir ve Türkçe alt yazılı şekilde oyunu indirebilirsiniz. Güzel oyundur, sınav senem bittiği zaman 3. Sezona başlamayı planlıyorum.