LucCciD Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 Merhaba, İlk gamepadim olacak, aşağıda görselini bıraktığım gamepad nasıldır, PC'de oyun oynarken kullanmak istiyorum, tavsiye eder misiniz veya tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. BEITONG Asura 2 Pro Game Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 471,9 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2024
Merhaba, İlk gamepadim olacak, aşağıda görselini bıraktığım gamepad nasıldır, PC'de oyun oynarken kullanmak istiyorum, tavsiye eder misiniz veya tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. BEITONG Asura 2 Pro Game
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 15 Mayıs 2024 #2 LucCciD dedi: Merhaba, İlk gamepadim olacak, aşağıda görselini bıraktığım gamepad nasıldır, PC'de oyun oynarken kullanmak istiyorum, tavsiye eder misiniz veya tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. BEITONG Asura 2 Pro Game Genişletmek için tıkla... 8BitDo Ultimate C varken alınabilir bir model değil. @517298 hall effectli olanın linki sende var atabilir misin kanka?
LucCciD dedi: Merhaba, İlk gamepadim olacak, aşağıda görselini bıraktığım gamepad nasıldır, PC'de oyun oynarken kullanmak istiyorum, tavsiye eder misiniz veya tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. BEITONG Asura 2 Pro Game Genişletmek için tıkla... 8BitDo Ultimate C varken alınabilir bir model değil. @517298 hall effectli olanın linki sende var atabilir misin kanka?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 15 Mayıs 2024 #3 163.65RON 64% OFF|Gamepad kablosuz oyun kontrolörü Machenike G5 Pro Elite Hall tetik Joystick mecha dokunsal düÄmeler anahtarı PC Android IOS için| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bunu öneririm ben. 555108 dedi: 8BitDo Ultimate C varken alınabilir bir model değil. @517298 hall effectli olanın linki sende var atabilir misin kanka? Genişletmek için tıkla... Bulamadım.
163.65RON 64% OFF|Gamepad kablosuz oyun kontrolörü Machenike G5 Pro Elite Hall tetik Joystick mecha dokunsal düÄmeler anahtarı PC Android IOS için| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bunu öneririm ben. 555108 dedi: 8BitDo Ultimate C varken alınabilir bir model değil. @517298 hall effectli olanın linki sende var atabilir misin kanka? Genişletmek için tıkla... Bulamadım.
LucCciD Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #4 Arkadaşlar PS5 kol modlüne daha alışkınım, umarım Xbox tarzında sorun yaşamayız Verdiğiniz linkteki ürün yorumları çok olumlu, umarım kopma sorunu vb yaşamayız, 2 kol bağlayacağım çünkü PC'ye.
Arkadaşlar PS5 kol modlüne daha alışkınım, umarım Xbox tarzında sorun yaşamayız Verdiğiniz linkteki ürün yorumları çok olumlu, umarım kopma sorunu vb yaşamayız, 2 kol bağlayacağım çünkü PC'ye.