Bej pantolon üstüne ne giyilir?

Michael_Myers

Centipat
Bej pantolon üstüne giyilebilecek şeyler arıyorum polo yaka vs. yazın lacivert polo yaka gibi şeyler giyiyordum ama kışın bir türlü bir şey uyduramadım üstüne (Pantolonumun örnek olarak bir model bırakıyorum aşağı.)

Yarım fermuarlı sweatler. Renk olarak tercihen beyaz / ekru.
Renk olarak mavi , yeşil gibi ana renkleri de tercih edebilirsiniz. Ama koyu olması daha iyi olur. Lacivert , haki gibi.

Link atabilir misiniz?

Hangi bütçeye göre arıyorsunuz? Ben Tudors'tan alıyorum genelde. Ucuz ama kalitesi yarı yolda bırakmıyor isterseniz atabilirim linkini. 500 liradan başlıyor olması lazım.

Bej pantolon üstüne giyilebilecek şeyler arıyorum polo yaka vs. yazın lacivert polo yaka gibi şeyler giyiyordum ama kışın bir türlü bir şey uyduramadım üstüne (Pantolonumun örnek olarak bir model bırakıyorum aşağı.)

Lacivert, bordo gibi koyu renkler bejin kombindeki yoğunluğunu dengeleyip, güzel bir harmanlama çıkaracaktır. Siyah giymeni önermem, bejin üstüne siyah yakışmaz, ancak siyah pantolonun üzerine bej renk olur. Boğazlı standart fit kazak veya yarım fermuarlı sweatler, kontrast yaka polo sweatler güzel olacaktır. Mesela; https://www.zara.com/tr/tr/kontrast-yaka-polo-sweatshirt-p00526310.html?v1=495693657&v2=1885841 Attığım model özellikle bej pantolon için çok güzel olacaktır. Günlük hayatımda da kullanıyorum, etrafımdan bol bol övgü geliyor

Son düzenleme:
Yani burada koyu şeyler önerenler olmuş ama ben asla açık renkte altın üzerine koyu renkte üst giymem. Çok kötü duruyor renk geçişi olarak. Alt koyu üst açık olabilir ama tam tersine asla yanaşmam. Ondan ötürü bu attığının üzerine ancak bu renk ve bundan daha açık renkler gidecektir. Bir tık bile koyu olsa benim nezdimde kötü durur.

Hocam bence, yani öznel bir fikir tabii ki ama, bej pattalonun üzerine şu tarz dar bir gömlek veya dar bir bluz çok hoş ve şık aynı zamanda modayı takip eden biri gibi durur. (kaslı olursanız daha çekici durursunuz hocam. Bilginize sunarım. )

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    720,8 KB · Görüntüleme: 10
  • asfas fasf asf as fas.jpg
    asfas fasf asf as fas.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 10

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı