Bekar kalıp yalnız ölmek

Bunun 31 yaşındaki versiyonuyum, mal gibi evde oturup akşama kadar evde oyun oynuyorum.

Açıklamanız için teşekkür ederim ve eğer daha fazla şeyi uyandırdıysam sizde lütfen kusuruma bakmayın. 2 seneye yaklaştı evleneli ve günden güne daha da kötüye gidiyor. Kendi ailenizde ve çevrenizde görüp yaşadığınız sona doğru gidiyor gibiyim ben de. Bizzat sizin evliliğinizin bittiğini düşünerek yazmıştım da bir soru sormak için.

Bunun 31 yaşındaki versiyonuyum, mal gibi evde oturup akşama kadar evde oyun oynuyorum.

Kendine ait bir evdeysen pek de fena hayat değil bence. Kafana göre yaşıyorsun sonuçta.

Arada zaman vermek de önemli, her kötüye gidiş kötü sonla bitmez ama insan bazı şeyleri görür, hisseder. Eğer karşıdaki kişinin saygısının azaldığını ya da kalmadığı hissediyorsan ipler kopmuştur, düzelir gibi olursun sonra yine kötüleşir.

İnsanlar karşısındakine parlayabilir, bir süre konuşmak istemeyebilir, kavga edebilir ama sevgi ağır bastığında yine ilk günkü halinize geri dönersiniz. Ama hepsinin temelinde saygı var, affedersin karşındaki sana daha aşağı bir varlıkmışsın gibi davranıyorsa ve gözlerinde de pişmanlık yoksa yol yakından kurtulmalı. Çünkü insan sevdiği ve saygı duyduğu kişiyi kendinden öne koyar.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Hedeflediğim bir bölüm var 4 aydır ona hazırlanıyorum elektrik elektronik mühendisliği eğer gelirse okuyacağım ama yaşım gereği biraz korkuyorum umarım başarabilirim
Daha çok çalış. O kadar fazla çalış ki terin aksın. Hayata neden geldiğini son kez daha sorgula ve kazan o bölümü. Ya kazandın ya kazandın. Başka olasılık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…