Bekçilik yapılır mı?

MuhammetTt7

Femtopat
Daha fazla  
Bekçi olmak mantıklı mıdır maaşı iyi midir yani? Kısacası mantıklı bir meslek midir? İçinde torpil var mıdır? Güzel meslek midir?

Torpilin varsa rahat girebilirsin. Maaşı da ideal. Yaşadığım yer için konuşuyorum buradaki bekçilerin bir halt yaptığı yok. Sahil kenarında bağırışlar çağırışlar var beyefendiler çay ocağında oturup çay içiyorlar. 😀

2018 de girseydin Torpil olmadan olurdun artık POMEM müdürü bile sözü geçmiyor O kadar büyük TORPİL dönüyor

Torpil illaki vardır fakat herkes torpille girmemiştir. Eğer yaşın 25'i geçtiyse ve hala bir şeylere tutunamamışsan denenebilir.

Torpil illaki vardır fakat herkes torpille girmemiştir. Eğer yaşın 25'i geçtiyse ve hala bir şeylere tutunamamışsan denenebilir.
Reis 89 doğumluyum Daha girdim POMEM müdürü dayımın arkadaşı yani 2 komisyon du benim ön lisans mezunuyum 2019 yazılı 60 parkur 80 sözlü mülakat soruyu bildim komisyon başkanı haberi var ama Liste Ankara'dan gelmesi Balıkesir POMEM yani adam yedeğe almak istedi olmadı bırak Asıl olmayı o dedi eğer 2018 girdeydin olurdu bunu söyleyen POMEM emniyet müdürü

Bekçi olmak mantıklı mıdır maaşı iyi midir yani? Kısacası mantıklı bir meslek midir? İçinde torpil var mıdır? Güzel meslek midir?
Dayın varsa oluyorsun artık popüler meslek olduğu için

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı