mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #11 itgoeslike dedi: Zaten son sürüm yüklüymüş. Sürümünüz güncel diyor. Genişletmek için tıkla... Bende de Smart TV televizyon var ama biraz eski. Onda da dediğiniz uygulamaların çoğu var ancak tabii yok. İleride gelir diye düşünüyorum.
itgoeslike dedi: Zaten son sürüm yüklüymüş. Sürümünüz güncel diyor. Genişletmek için tıkla... Bende de Smart TV televizyon var ama biraz eski. Onda da dediğiniz uygulamaların çoğu var ancak tabii yok. İleride gelir diye düşünüyorum.
itgoeslike Attopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 59 5 Ocak 2025 #12 mza01 dedi: Bende de Smart TV televizyon var ama biraz eski. Onda da dediğiniz uygulamaların çoğu var ancak tabii yok. İleride gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Browser var. Browser'dan girsem acaba stabil çalışır mı?
mza01 dedi: Bende de Smart TV televizyon var ama biraz eski. Onda da dediğiniz uygulamaların çoğu var ancak tabii yok. İleride gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Browser var. Browser'dan girsem acaba stabil çalışır mı?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.554 Makaleler 11 Çözümler 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #13 itgoeslike dedi: Browser var. Browser'dan girsem acaba stabil çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Smart TVdeki tarayıcılar video oynatma konusunda çok zayıf oluyor haberiniz olsun.
itgoeslike dedi: Browser var. Browser'dan girsem acaba stabil çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Smart TVdeki tarayıcılar video oynatma konusunda çok zayıf oluyor haberiniz olsun.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #14 itgoeslike dedi: Browser var. Browser'dan girsem acaba stabil çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Benim TV'de olan browser iyi çalışmıyor ancak benimki Samsung. Beko TV'lerdeki browserlar ile alakalı bir bilgim yok maalesef.
itgoeslike dedi: Browser var. Browser'dan girsem acaba stabil çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Benim TV'de olan browser iyi çalışmıyor ancak benimki Samsung. Beko TV'lerdeki browserlar ile alakalı bir bilgim yok maalesef.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 5 Ocak 2025 #15 @itgoeslike Dediğim gibi Henüz yok Arçelik ürünlerinde Android Tv dışında. Browser verimli çalışmaz kendini zar zor açıyor zaten.
@itgoeslike Dediğim gibi Henüz yok Arçelik ürünlerinde Android Tv dışında. Browser verimli çalışmaz kendini zar zor açıyor zaten.