Merhaba, bu problemi yaklaşık 1 ay önce yine yaşadım. Yanlış uyku pozisyonu veya az su içmeden kaynaklı böbreğimin bir uyarı verdiğini düşündüm. Bugün bu sorunum daha şiddetli bir şekilde yeniden başladı ve neden olduğu hakkında fikrim yok. Yatarken hissetmiyorum, otururken çok az hissediyorum. Öne doğru eğilmeye kalkarsam ya da dik dururken başımı öne eğmeye çalışırsam şiddetli bir şekilde hissediyorum. Belimin arka sağ tarafında hissediyorum bunu. His olarak ise belli bir bölgede acı oluşuyor sanki bir noktaya bir şey batıyor gibi ve bir de çok zorlarsam sanki orada kısa bulunan bir organı/kası gerdirmeye çalışıyormuşum gibi bir his oluyor. Aranızda bel fıtığı veya böbrek taşı düşürmüş kişilerden nasıl bir his olduğunu ve nerelerde ağrı/acı yarattığını öğrenmek istediğim için bu konuyu açtım çünkü bu ikisi ciddi anlamda ürkütüyor beni. Eğer yanlış yatma şekli yüzünden ise en fazla kas ağrısıdır birkaç güne geçer diye düşünüyorum.
Not 1: Biz nereden bilelim, hastaneye git kardeşim diyenleriniz elbette olacaktır fakat buradaki korona vakası bu aralar arttığı için öncelikle bel fıtığı ve böbrek taşı düşürmüş kişilerin tecrübelerini dinlemek istedim.
Not 2: Mahallemiz karantinaya alındığı için bir yere kıpırdayamıyorum.