Beldeki acı

Makaleler
7
Merhaba. Birkaç gündür spora gidiyorum. İki gündür belimin tam ortasının biraz üst kısmında bir acı var. Düzgün hareket edemiyorum, eğilip doğrulamıyorum. Mekik, barfiks falan çekmeye çalıştığımda çok acıyor. Sadece acı ne olabilir, bunu sormak istiyorum. Hastaneye git demeyin, acı ne olabilir bunu söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Birkaç gündür spora gidiyorum. İki gündür belimin tam ortasının biraz üst kısmında bir acı var. Düzgün hareket edemiyorum, eğilip doğrulamıyorum. Mekik, barfiks falan çekmeye çalıştığımda çok acıyor. Sadece acı ne olabilir, bunu sormak istiyorum. Hastaneye git demeyin, acı ne olabilir bunu söyleyin.

2 gün önce bende de vardı. Benchi dalgınken yanlış yaptığım için olmuştu. Bu sabah iyileşti. Fazla doktorluk bir şey olduğunu sanmam.

Hastaneye git demeyin diyorsun ama uzaktan doktor olmayan kişilerden acının neden kaynaklandığını söylemesini istiyorsun. Bu acıya benzer acılar yaşayanlarla seninkinin aynı olacağını nasıl düşünemiyorsun peki? Eğilip doğrulamayacak kadar bir acı yaşıyorsun ve ne olabilir diye soruyorsun.

Tamamen sallıyorum o zaman. Fıtık olabilirsin. Bu durumda git demeyin dediğin yere gitmen gerekebileceğini tahmin edersin umarım.

Hastaneye git demeyin diyorsun ama uzaktan doktor olmayan kişilerden acının neden kaynaklandığını söylemesini istiyorsun. Bu acıya benzer acılar yaşayanlarla seninkinin aynı olacağını nasıl düşünemiyorsun peki? Eğilip doğrulamayacak kadar bir acı yaşıyorsun ve ne olabilir diye soruyorsun.

Tamamen sallıyorum o zaman. Fıtık olabilirsin. Bu durumda git demeyin dediğin yere gitmen gerekebileceğini tahmin edersin umarım.

1-2 gün bekler. Geçmiyorsa hastaneye gider. Beli ağrıyor diye ölecek değil ya. Foruma sorması da yanlış aslında burada sırf yazmış olmak için yazan insanlar da var. Kanser teşhisi bile koyarlar burada.

Doktora gitmeyi deneyebilirsiniz.

Hastaneye gitmeyi bende biliyorum arkadaşlar hastane çok uzak ve ambulans zaten sınırlı.
Sağlık ocağı falanda mı yok. Biz senin iyiliğin için söylüyoruz. Keşke buradan bir şey söylesek de hemen iyileşsen ama öyle bir mucize yok maalesef. Arkadaşın dediği gibi bence biraz dinlenmeye çalış spora ara ver geçmezse durum daha ciddi olabilir diye düşünmek gerekiyor. Zorlamaya çalışmak daha kötü de yapabilir.

Bende de bazen yüklenince sancı gibi oluyordu ama geçiyor. Sendeki durum nedir bilmemiz mümkün değil maalesef.

Geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı