Belediye su yüzünden dava edilebilir mi?

Mehmet Akif T

Hectopat
Yer
Malatya/Yeşilyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15)
Meslek
Öğrenci
Selam hocalarım, ben ve tüm mahalle şu an su yüzünden berbat durumda. Saat 5'ten beri en fazla 5 dakika aralarla tuvaletteyim. En son herhalde 10 kere falan art arda kustum. Dava edilebilir mi belediye bu yüzden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayetçi olunur. Savcılık onayının ardından kamu davası açılır. Bu onay süreci en az 6-7 ay sürer. Direkt dava edilmez bildiğim kadarıyla.

Cimer'e yazabilirsin. Veya şikayet dilekçesi hazırlayıp savcılığa gidebilirsin.

Bu Cimer şikayetlere bakıyor mu gerçekten?

@246675 Bakıyor, geri bildirim sağlıyor. Eğer kurumu şikayet edersen kurumun sana ulaşmasını da sağlıyor. Kişi şikayetinde aşama aşama yapılan işlemlerle ilgili geri dönüş yapıyor.

0850 484 ** ** numaralı telefonlarla ilgili şikayette bulunmuştum zamanında. Yasal merciilere şikayet etme seçeneği dahi sunuyorlar.

Hocam ben rahatı bulamayacağım bir herhalde. Okul açılacak dedim deprem oldu. Ardından bu 4. olmak üzere hepsi 1 2 hafta süren hastalıklar geçirdim.

İyiymiş.

CIMER sadece senin şikayetini ilgili kuruma yönlendiriyor. Teknosa'dan aldığın Asus monitörü garantiye göndermek için Asus yerine Teknosa'ya gitmeden pek farkı yok.
Öyle düşünülebilir. Fakat seninle iletişime girmeyi reddeden ya da geçiştiren firmalar için iyi bir yöntem. Araya Cimer girince tıpış tıpış geliyorlar ayağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…