Belediye yurduna internet bağlatmak için nasıl dilekçe yazılır?

KeremK67

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ankara Belediyesi'nin yurdunda Ankara Üniversitesi öğrencisi olarak ikamet ediyorum. Oturduğum blokta belediyenin haftalık yenilenen 40GB bir interneti var ancak inanılmaz derecede yavaş ve sürekli bağlantı kopuyor.
İdareye gidip internet bağlatmak için izin istedim ama internet zaten var dediler. Yetmiyor dedim, çekmiyor dedim. Günlük 40GB nasıl yetmiyor diyorlar? Hem haftalık yenilenen internete günlük diyorlar ki günlük olsa çekmeyen interneti nasıl kullanacağım.
Bir de orada zaten modem olduğu için bağlatamazsın vs. dediler. Modemin olması bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Zaten kabloyu pencereden mencereden bir yerden geçiremez miyiz ki? Bu arada bu internet için son çarem. Türk Telekom çekmiyor diye hattımı Turkcell ile değiştirdim. Şimdi hem dalgalı bir internetim hem yanan bir telefonum var.

Modem bağlatmak ilk aklıma geldiğinde yurttan imza toplar fiber çektiririm diyordum(sanırım bizim apartmanda ADSL var ama yanımızdaki apartmanlarda fiber var). Ne güzel hayallerim vardı. Şansımı zorlamak istiyorum o yüzden dilekçe yazmaya karar verdim, elle bir tane yazdım bile ama arkadaşa sorduğumda bunu kabul etmezler falan dedi.

Ben de bir foruma sorayım "Nasıl yazayım? Daha önce böyle süreçleri yaşayan abilerim, ablalarım var mı? Bana tavsiyeleri ne olur?" dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…